Με ρυθμο το 7ο Φεστιβαλ Μπυρας και Μουσικης στην Κομοτηνη

Επιτυχημένο τόσο συναυλιακά, όσο και από επισκέπτες το φετινό φεστιβάλ

Με επιτυχία στέφτηκε το φετινό Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής στην Κομοτηνή, το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου, το οποίο έλαβε χώρα στο Θερινό ΔΗΠΕΘΕ.

Η συναυλία του Γιάννη Κότσιρα, με την οποία άνοιξε το φεστιβάλ, ήταν sold out, με την μαζικότητα του φεστιβάλ να μεταφέρεται και στα τραπεζάκια που είχαν στηθεί για τους επισκέπτες του… για την μπύρα.

Οι επισκέπτες είχαν να επιλέξουν από μια σειρά μπυρών, αλλά και να μπορέσουν να τις συνοδέψουν από τον μπουφέ που είχε στηθεί στο χώρο, βοηθώντας να αποκτήσει ζωντάνια και ο εξωτερικός χώρος του Φεστιβάλ.

Όσοι βρέθηκαν εντός του Θερινού ΔΗΠΕΘΕ στο μεταξύ, αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τον Γιάννη Κότσιρα και τα τραγούδια του, στην επιστροφή του στην Κομοτηνή μετά από αρκετό διάστημα, κάτι το οποίο αναγνώρισε και ο ίδιος, ευχαριστώντας το κοινό για την υποδοχή, τόσο κατά τη διάρκεια της συναυλίας όσο και μετά από αυτή.

Με ανάρτησή του μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε πως φεύγοντας από την Κομοτηνή, διαπίστωσε πως όταν υπάρχει καλή διάθεση, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο να γίνει μια σπουδαία συναυλία. Ούτε οι μάσκες, ούτε οι αποστάσεις, ούτε καν ο καιρός. «Ήταν μία καταπληκτική συναυλία. Σας ευχαριστούμε πολύ» τόνισε προς το κοινό της Κομοτηνής.

Το Φεστιβάλ συνεχίστηκε την Κυριακή με τους Oratnitza από τη Βουλγαρία και τους Κομοτηναίους «Κακές Συνήθειες», με μουσικές από τα Βαλκάνια και τη ροκ σκηνή, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αψηφώντας την επαπειλούμενη βροχή, που ευτυχώς ποτέ δεν ήρθε.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ έδωσαν ραντεβού στο επόμενο, με την ευχή να γίνει με λιγότερους περιορισμούς και να είναι ακόμα πιο επιτυχημένο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.