Με πολυ κεφι ο Ετησιος Χορος του Μορφωτικου Ομιλου Κομοτηνης

Βραβεύτηκαν ο Κυριάκος Μπακιρτζής και η Νάνσυ Δαλακούρα για τις διακρίσεις του

Με πολλή συμμετοχή και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά ο ετήσιος χορός τους Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής το Σάββατο 27 Ιανουάριου στο κέντρο δεξιώσεων Ποσειδώνειο.

Την αυλαία του χορού άνοιξαν το παιδικό και εφηβικό τμήμα καθώς και το τμήμα φοιτητών του Ομίλου, που παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα κατά τη διάρκεια και στην πορεία το γλέντι συνεχίστηκε με την πίστα να είναι γεμάτη και του παρευρισκόμενους να γλεντάνε με τη συνοδεία μουσικής από το παραδοσιακό σχήμα Εβρίτικη Ζυγιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Βραβεία στους Κυριάκο Μπακιρτζή και Νάνσυ Δαλακούρα

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΟΚ βράβευσε και δύο συμπολίτες μας για τις επιδόσεις τους. Συγκεκριμένα βράβευσε τον κ. Κυριάκο Μπακιρτζή για τις εξαιρετικές επιδόσεις στον αθλητισμό και την κ. Νάνσυ Δαλακούρα για τις επιδόσεις της με την Γενική γραμματέα του ομίλου κ. Δήμητρα Μαντάκη να  ζητά από τους γονείς των παιδιών Στέφανο Μπακιρτζή και Ξένια Κυριαζίδου οι οποίοι αποτελούν χρόνια μέλη του ΜΟΚ να απονέμουν αυτοί οι ίδιοι τις πλακέτες στα παιδιά τους.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Μανώλης Ταπατζάς, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Ιωάννης Γκαράνης, ο αντιδήμαρχος συντονισμού και καθημερινότητας κ. Δημήτρης Πολιτειάδης ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ιωάννης Κυριαζής, ο Πρόεδρος της  Δ.Ε.Υ.Α.Κ. κ. Θέμης Τζενετίδης καθώς και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φαναρίου κ. Πέτρος Καραβέτης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.