Με παρεα την κιθαρα του ο Βασιλης Καζουλης στο «Αλαβαστρον» (+Gallery)

Διαχρονικός και αγαπημένος σε διαφορετικό ακουστικό live

Χρώματα και μελωδίες που έχουν αντέξει στον χρόνο αλλά κυρίως στις καρδιές μας έφερε μαζί του στην νέα του εμφάνιση στην Κομοτηνή ο Βασίλης Καζούλης.

Διαχρονικός κι αγαπημένος, ο Ρόδιος τραγουδοποιός ανέβηκε στη σκηνή του Καφέ «Αλάβαστρον» και τραγούδησε παρέα μόνο με την κιθάρα του για όλους εμάς, κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά που υπογράφει ο ίδιος και μας συντροφεύουν έως σήμερα καθώς και αγαπημένα δικά του τραγούδια από καλλιτέχνες που αγαπά.

Ο Βασίλης Καζούλης τραγούδησε και πάλι διαφορετικά, κάνοντας πράξη αυτό που έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη στις συνεντεύξεις του, πως ποτέ καμία live εμφάνισή του δεν είναι η ίδια, καθώς βασικά συστατικά των εμφανίσεων αποτελούν ο χώρος αλλά και τον κόσμος που δίνει το «παρών» και τον βάζει κάθε φορά σε μια διαφορετική αισθητική και διάθεση.

Πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει την μουσική, στο μεράκι του γι’ αυτήν αλλά και την αληθινή επαφή που δημιουργεί με τους ακροατές του απέδειξε  πως είναι «σαν το παλιό καλό κρασί», στο οποίο κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Παραμένοντας ωστόσο νέος, ψυχή τε και σώματι, αλλά και εκλεκτός, όπως άλλωστε και η μουσική του, που εξακολουθεί να συντροφεύει παλιούς, νέους και νεότερους που έσπευσαν να τον ακούσουν για ακόμα μία φορά σαν να ‘ταν η πρώτη.

Οι  Beatles και πάλι «παρόντες» μιας και είναι από τα αγαπημένα του συγκροτήματα, όπως επίσης το γιουκαλίλι που τον συνοδεύει πάντα, αλλά και τα τελευταία του τραγούδια από το digital album με τίτλο «Λευκός ουρανός» σε μουσική – στίχους – ενορχήστρωση – παραγωγή του ιδίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.