Με κοπη πιτας στην Λεπτοκαρυα Εβρου, ξεκινουν οι πεζοποροι του Δρομεα Θρακης τη χρονια

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου

Στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς Έβρου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου η πρώτη για τη νέα χρονιά πεζοπορική διαδρομή του Δρομέα Θράκης, όπου ο Σύλλογος θα κόψει τη βασιλόπιτά του με ευχές για μια όμορφη και δημιουργική πεζοπορική χρονιά.

Η διαδρομή θα είναι κυκλική με μέτριο βαθμό δυσκολίας γύρω στα 8 χιλιόμετρα με αφετηρία και τερματισμό το χώρο αναψυχής λίγο πριν το χωριό της Λεπτοκαρυάς όπου θα γίνει και η κοπή της πίτας πριν την έναρξη της διαδρομής.

Σημείο συνάντησης στις 9:30 στο γήπεδο Φώτης Κοσμάς στην Αλεξανδρούπολη για όσους δεν έχουν μέσο μεταφοράς και στις 10 στο καφενείο του Άβαντα όπου θα συγκεντρωθούν όλοι μαζί και θα ξεκινήσουν για το σημείο εκκίνησης της διαδρομής.

Μετά το τέλος της πεζοπορίας θα ακολουθήσει προαιρετικό γεύμα στην ταβέρνα του «Ντάνι» στον Άβαντα.

Πληροφορίες : Δημήτρης Κωστόπουλος-τηλ.6937318054

Απαραίτητος εξοπλισμός

Πεζοπορικό μποτάκι, πεζοπορικό ζευγάρι μπαστούνια, ισοθερμικό t-shirt/μακρυμάνικο, μια στεγνή αλλαξιά ρούχα για την επιστροφή, fleece, ελαφρύ αντιανεμικό/ jacket, ζεστό καπέλο, γυαλιά, νερό 1,5 λίτρο, σνακ, γάντια για όσους έχουν ευαισθησία, προσωπικό φαρμακείο, ατομικό σακίδιο πλάτης.

Πρόγραμμα εαρινών πεζοπορικών διαδρομών

Με την ευκαιρία ο Σύλλογος ανακοίνωσε και το πρόγραμμα των εαρινών πεζοπορικών διαδρομών που σχεδιάζει. Το πρόγραμμα αναλυτικά είναι το εξής:

28/1: Κομοτηνή

11/2: Καλλιθέα

25/2: Ίασμος

10/3: Αισύμη

24/3: Νέστος

6-7/4: Λουτρά Πόζαρ (2ήμερη)

21/4: Άβαντας (Άγιος Γεώργιος)

12/5: Νερόμυλος Π.Καβάλα

26/5: Κασσιτερά Σαπών

9/6: Καλλιθέα

14-16/6: Άγιος Όρος-Άθως (3ήμερη)

22-24/6: Λαμία-Γοργοπόταμος (3ήμερη)

Πιθανές τροποποιήσεις ημερομηνιών θα ανακοινώνονται έγκαιρα, ενώ η αναλυτική παρουσίαση της κάθε διαδρομής-εκδρομής, μία εβδομάδα τουλάχιστον πριν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.