Με κεφι και χορο υποδεχθηκε τη νεα χρονια ο Πολιτιστικος Συλλογος Ροδιτη

Στον ετήσιο χορό του

Κέφι, μουσική, χορός, ευχές για καλή χρονιά και ζεστό κλίμα συνέθεσαν την ατμόσφαιρα στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδίτη. Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Chris and Eve» πραγματοποιήθηκε το βραδάκι του Σαββάτου ο χορός δίνοντας την ευκαιρία σε μέλη και φίλους του Συλλόγου να περάσουν μαζί στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.
 
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Κεπελής ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους αλλά και το ΔΣ του Συλλόγου για τη συνδρομή τους στη διοργάνωση του χορού. Το κέφι ήταν διάχυτο στην ατμόσφαιρα και δεν άργησε να εκδηλωθεί όταν στην πίστα ανέβηκε το μουσικό σχήμα του Νίκου Ζαπάρτα, οπότε και οι παρευρισκόμενοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και επιδόθηκαν στον χορό. Είχε προηγηθεί παρουσιάσεις από τα παιδικά χορευτικά τμήματα που διατηρεί ο Σύλλογος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προϊούσης της βραδιάς βράβευσαν μαθητές που αρίστευσαν την προηγούμενη εκπαιδευτική χρονιά.
 
Το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης και Αντώνης Γραβάνης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Ταπατζάς και η πολιτευτής της ΝΔ κ. Βούλα Ελευθεριάδου.
 
Και του Χρόνου!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.