Με γλεντι «αποχαιρετουν» την φετινη χρονια τα μελη του Συλλογου Θρακων

Σήμερα στο Ξενοδοχείο Chris & Eve ως ένα από τα πρώτα βήματα επιστροφής στην κανονικότητα

Το τέλος μιας δύσκολης αλλά ταυτόχρονα δημιουργικής χρονιάς αναμένεται να γιορτάσουν σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 20:30 στο Ξενοδοχείο Chris & Eve τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής.

Στο αποχαιρετιστήριο όπως επέλεξαν να το χαρακτηρίσουν γλέντι αναμένεται να δώσουν το παρών τα μέλη του Συλλόγου ώστε να κλείσουν την φετινή χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως εξήγησε μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Τζερνικούδης.

Ο ίδιος έκανε λόγο για ένα δύσκολο χρονικό διάστημα, τόσο για τον Σύλλογο Θρακών όσο και ευρύτερα για τους πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής, ωστόσο όπως εξήγησε «αργά και σταθερά κάνουμε ξανά τα πρώτα μας βήματα προς την κανονικότητα, αρχής γενομένης από την σημερινή συνεστίαση».

Ο κ. Τζερνικούδης αναφέρθηκε και στις δράσεις που επίκεινται το προσεχές Καλοκαίρι τονίζοντας πως «ο κόπος που γίνεται από τους Συλλόγους για να προβάλουμε τον τόπο μα και να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας την πατρίδα μας, δεν πάει χαμένος. Θα αναδεικνύεται συνεχώς και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας ώστε να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.