Με «ανασα μιση» υποδεχτηκε η Κομοτηνη τον Λεωνιδα Μπαλαφα

Στη μουσική σκηνή του καφέ – μπαρ «Οχτώ»

Με «Μία συγνώμη» μεταξύ άλλων αποχαιρέτησε το κοινό της Κομοτηνής που έσπευσε το βράδυ της Πέμπτης να τον ακούσει στην μουσική σκηνή του «Οχτώ» ο Λεωνίδας Μπαλάφας λίγο μετά τις 2 το ξημέρωμα.
 
Για περισσότερες από τρεις ώρες ο αγαπημένος, αν κρίνει κανείς και από την sold out προχθεσινή του συναυλία, τραγουδοποιός χάρισε στους παρευρισκόμενους τραγούδια από την έως τώρα προσωπική του δισκογραφία αλλά και διασκευές των προσωπικών του αγαπημένων τραγουδιών, με το κοινό να τον ακολουθεί πιστά με «ανάσα μισή».
 
Από το «Ό,τι αισθάνεσαι να λες» και τον «Πυροσβεστήρα», στο «Μάνα» και το «Τρεις ευχές» ο Λεωνίδας Μπαλάφας παρέα αποκλειστικά και μόνο με την κιθάρα του, μας χάρισε ένα ακουστικό live με «Χίλια δυο γυρίσματα», «Προσευχή» και «Ερωτικές εξομολογήσεις», για να φτάσει στο “Happy end” που ήρθε εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων από όσους παρέμειναν έως το τέλος.
 
Το κατάμεστο «Οχτώ» , το καλύτερο διαπιστευτήριο για το ότι ο νεαρός τραγουδοποιός έχει για τα καλά κατακτήσει τις καρδιές των ακροατών του, οι οποίοι τουλάχιστον στην Κομοτηνή, μετατρέπουν κάθε ζωντανή του εμφάνισή σε γιορτή, όπως έγινε και προχθές, όπου ο ίδιος «Στάθηκε στα πόδια του» και τραγούδησε για την κρίση, τον φόβο, τον έρωτα… την ζωή γενικότερα.
 
Ο ίδιος, γνώριμος, οικείος και ειλικρινείς, με το χαρακτηριστικό μουσικό του ύφος, εμφανίστηκε πιο ώριμος μουσικά από ποτέ για να μας υπενθυμίσει ότι δεν θεωρείται αδίκως ένας από τους πιο χαρισματικούς νέους τραγουδοποιούς της Ελλάδας, επαναλαμβάνοντας πως «Η αγάπη αρκεί».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.