Με 4 συμμετοχες λαμβανει μερος στα Bravo Schools το 3ο ΓΕΛ

Χρειάζεται την ψήφο μας για να ενταχθεί στο Δίκτυο Πρεσβευτών των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής συμμετέχουν και φέτος στον 4ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Οι συμμετοχές του σχολείου υλοποιήθηκαν κυρίως κατά τη διάρκεια της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και αναλυτικά είναι οι ακόλουθες:

Μαθητικές Δημιουργίες:

1. Ένας ξεχωριστός «Άλλος» (Παγκόσμιος Στόχος 10: Λιγότερες Ανισότητες)

2. Save The Planet | Εκπαιδευτικό παιχνίδι γνώσεων για android συσκευές με θέμα την Κλιματική Αλλαγή (Παγκόσμιος Στόχος 13: Δράση για το Κλίμα)

Δράσεις Συνεργασίας:

3. e-Αιμοδότες | Σύστημα πληροφόρησης και άμεσης ειδοποίησης αναγκών αιμοδοσίας (Παγκόσμιος Στόχος 3: Καλή Υγεία και Ευημερία).

Εφαρμοσμένα Σενάρια – Καινοτόμα Προγράμματα (Σχέδια Μαθήματος):

4. Γυναίκα αντιμέτωπη με τη βία: δεν είσαι η μόνη – δεν είσαι μόνη! (Παγκόσμιος Στόχος 5: Ισότητα των Φύλων)

Σε μήνυμά του το Σχολείο προτρέπει όλους μας να ενημερωθούμε και να αναδείξουμε τις καλύτερες πρακτικές για να ενταχθεί το σχολείο στο Δίκτυο Πρεσβευτών των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης ως κέντρο ενημέρωσης και αφύπνισης της τοπικής μας κοινότητας. «Για να πετύχουμε τον στόχο αυτό, είναι σημαντική η ανάδειξη και η στήριξη των δράσεων απ’ όλους» εξηγεί, προτρέποντας τους πολίτες να στηρίξουν τις συμμετοχές με την ψήφο τους!

Info

Συγκεντρωτικά όλες οι συμμετοχές του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής βρίσκονται στο σύνδεσμο: https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting-by-school/3o-geniko-lykeio-komothnhs.665.html

Διάρκεια ψηφοφορίας από 10/5 έως 23/5

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.