Κυκλοφορησε το πολιτιστικο Ημερολογιο – Προγραμμα 2017 της ΦΕΞ

Από το 1952 η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης οργανώνει σειρά δραστηριοτήτων με στόχο την ενεργή συμμετοχή και ενημέρωση των πολιτών σε θέματα πολιτισμού. Διαμορφώνει τον ετήσιο προγραμματισμό των εκδηλώσεών της έχοντας ως στόχο την καλύτερη οργάνωση αλλά και την σωστότερη ενημέρωση.
 
Για το 2017 η ΦΕΞ ετοίμασε το πολιτιστικό ημερολόγιο πρόγραμμα με τίτλο «Πόλις: Μια σπουδή στην πόλη/μια σπουδή για την Ξάνθη». 

Το πολιτιστικό ημερολόγιο – πρόγραμμα περιλαμβάνει: 

Μέρος 1ο: Πολιτιστικό δίκτυο Ξάνθης
 
Μια γνωριμία με τον παλαιότερο, μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο φορέα της περιοχής μας, την ΦΕΞ. Γνωρίστε τη δομή, τη λειτουργία του, τα πολιτιστικά και εκπαιδευτικά του προγράμματα. Οργανώστε τον ετήσιο πολιτιστικό σας προγραμματισμό για το 2017.
 
Μέρος 2ο: Πόλις, μια σπουδή στην πόλη/ μια σπουδή για την Ξάνθη
 
Ξεφυλλίστε το δεύτερο μέρος «του ημερολόγιου» με όλες τις αναφορές για τις γιορτές, αργίες, αλλά πρωτίστως για τις πολιτιστικές δράσεις που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει στην περιοχή μας. Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και κείμενα, χρήσιμες πληροφορίες, για μετακινήσεις, διαμονές, συλλόγους κ.λπ.
 
Το θέμα του φετινού μας προγράμματος είναι η «πόλις». Με τη βοήθεια των καλεσμένων μας, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε και να κατανοήσουμε τις πόλεις και να αναγνωρίσουμε τη δική μας, την Ξάνθη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.