Κοινες δρασεις σχεδιαζουν τρεις συλλογοι του νομου

Με πρώτη της Πρωτομαγιά στον Κομψάτο

Τις δυνάμεις τους θα ενώσουν τρεις πολιτιστικοί σύλλογοι του νομού, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να καταστήσουν αποτελεσματικότερη την επαναδραστηριοποίηση τους στον δημόσιο χώρο, μέσω της διοργάνωσης κοινών δράσεων.

Τα χρόνια της πανδημίας άλλωστε με τη βίαιη παύση όλων των δραστηριοτήτων επέφερε ουσιαστικά πλήγματα, εκτός των άλλων, και στη λειτουργία των συλλόγων, καθιστώντας την επαναλειτουργία τους δύσκολή διαδικασία.

Τρεις από τους πλέον δραστήριους συλλόγους λοιπόν, που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους με τις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν κατά το παρελθόν, για την επαναδραστηριοποίησή τους στο δημόσιο χώρο αποφάσισαν να συμπράξουν. Ο λόγος για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου, τον Σύλλογο Εβριτών Ροδόπης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών αντιπροσωπείες των οποίων πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας και στην ατζέντα βρέθηκε η επανεκκίνηση με κοινές δράσεις και η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Το γεγονός έκανε γνωστό ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου κ. Ηλίας Μπούκας με ανάρτησή του, αποκαλύπτοντας και την πρώτη δράση της σύμπραξης που δεν είναι άλλη από την Πρωτομαγιά στον Κομψάτο. Πρόκειται, να θυμίσουμε, για μια δράση που με τη σύμπραξη των τριών συλλόγων πραγματοποιήθηκε το 2019 και κατά γενική ομολογία ήταν επιτυχημένη.

Ο κ. Μπούκας επιφυλάχθηκε για περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα. Τελούμε εν αναμονή λοιπόν,

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.