Κερδισε το στοιχημα με το κοινο της Κομοτηνης η παρασταση «ΧΧΧΥ»

Άλλο ένα κερδισμένο στοίχημα για το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής θα πρέπει να θεωρείται η παράσταση σύγχρονου χορού με τίτλο «ΧΧΧΥ», που ανέβηκε στη σκηνή του το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου, με την Κομοτηναία Νατάσσα Αραμπατζή αλλά και τον Αλέξανδρο Γκουντινάκη επί σκηνής.
 
Ένα στοίχημα κερδισμένο και για την Κομοτηναία πρωταγωνίστρια η οποία είχε εκφράσει το άγχος της για την αντίδραση των συμπολιτών της κατά την συνέντευξη που παραχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm».
 
Το κοινό της πόλης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του ΔΗΠΕΘΕ αλλά και των πρωταγωνιστών και στις δύο παραστάσεις, χαρίζοντάς τους μετά το τέλος της το πιο θερμό τους χειροκρότημα.
 
Μία παράσταση αφιερωμένη στα χαρακτηριστικά εκείνα γνωρίσματα των δύο φύλων αλλά και τις μεταξύ τους διαφορές από τα χρωμοσώματα, έως την στιγμή της γέννησης και την πραγματικότητα της ενηλικίωσης, με μοναδικό μέσο έκφρασης δύο σώματα που αλληλεπιδρούν, υπό τους ήχους εξαιρετικών μουσικών.
 
Μια παράσταση σύγχρονου χορού που κέρδισε τις καρδιές των Κομοτηναίων που είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στην ομορφιά του σύγχρονου χορού αλλά και να ανακαλύψουν την δυναμική της έκφρασης του σώματος.
 
Με την ευχή να υπάρξουν ανάλογες επιστροφές στο γενέθλιο τόπο για την Νατάσσα Αραμπατζή και ανάλογης «ακριβής» αισθητικής, που τόσο έχουμε ανάγκη, για την πόλη μας. Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.