«Καλησπερα κ. Μανο» ειπε η Κομοτηνη στον Χατζιδακι

Γέμισε με μουσική και κόσμο η αυλή της Τσανακλείου στο εξ αναβολής αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι

Μπορεί να αναβλήθηκε μια φορά, λόγω καιρικών συνθηκών, όμως τελικά αποζημίωσε και με το παραπάνω το κοινό της Κομοτηνής που κατέκλυσε την αυλή της Τσανακλείου η μουσική παράσταση – αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι με τίτλο «Καλησπέρα κ. Μάνο», που έλαβε χώρα την Παρασκευή 26 Μαΐου.

Η παράσταση, που ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα των Ελευθερίων Θράκης, είχε αναβληθεί λόγω καιρού, όμως παρά την απειλή της συννεφιάς το απόγευμα της ημέρας, πραγματοποιήθηκε κανονικά, με το κοινό να απολαμβάνει μοναδικά τραγούδια γραμμένα από το Μάνο Χατζιδάκι.

Στην παράσταση τραγούδησαν ο Γιάννης Κάλλαρης και η Χρυσούλα Κυρατζόγλου και έπαιζαν οι μουσικοί: Θωμάς Αραμπατζής (κιθάρα), Κώστας Γκατζαλίδης (κιθάρα), Κώστας Αθανασιάδης (κοντραμπάσο), Νίκος Μελάς (πλήκτρα, ακορντεόν) και Βερόνικα Σεμερτζίδου (πιάνο).

Έκπληξη της βραδιάς ήταν η συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Κομοτηνής, με την οποία άνοιξε και έκλεισε η βραδιά, δίνοντας μια άλλη νότα σε μια ήδη μαγική βραδιά, που άφησε ενθουσιασμένους όσους την παρακολούθησαν.

Μοναδική στιγμή της βραδιάς, το τραγούδι «Μια πόλη μαγική» που ο κ. Κάλλαρης αφιέρωσε στην Κομοτηνή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.