Καλαντα απο το Μουσικο Σχολειο Κομοτηνης στις Αρχες της πολης

Θα βρεθούν και στους δρόμους της Κομοτηνής σήμερα Σάββατο

Τα κάλαντα στις αρχές του τόπου και όχι μόνο, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, είπαν τα μέλη του παραδοσιακού συνόλου του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, για πρώτη φορά, μετά από δύο χρόνια, υπό κανονικές συνθήκες.

Τα παιδιά του παραδοσιακού συνόλου επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων την έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ, της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, τον Δήμο Κομοτηνής, και την Ταξιαρχία, τραγουδώντας παραδοσιακά κάλαντα και κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Συνήθως με αυτή την δράση ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις του Σχολείου για τα Χριστούγεννα, που φέτος ήταν ιδιαίτερα πλούσιες, όμως φέτος οι πολίτες της Κομοτηνής θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν για ακόμα μια φορά, στους δρόμους της πόλης.

Και αυτό γιατί το πρωί του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου, θα βρεθούν σε διάφορα σημεία, όπως η Βενιζέλου και η Κεντρική πλατεία, όπου θα πουν τα παραδοσιακά κάλαντα, βοηθώντας ώστε να συγκεντρωθούν πόροι για τις δραστηριότητες του σχολείου τους.

Παράλληλα με τα άλλα κάλαντα που θα ακουστούν στην πόλη, αναμένεται τα φετινά Χριστούγεννα να είναι, αν μη τι άλλο, μελωδικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.