«Και τωρα…..ꓼ Αγωνιζομαστε!» στην Κομοτηνη

Η παράσταση που μιλά για τον καρκίνο και την μάχη με αυτόν παρουσιάστηκε στο Μουσικό Σχολείο

Τον δύσκολο αγώνα που προδιαγράφεται μετά από μια διάγνωση καρκίνου αλλά και πώς η στήριξη βοηθά σε αυτόν, έθιξε η θεατρική παράσταση «Και τώρα…..ꓼ Αγωνιζόμαστε!» του Αντώνη Κοντάκη σε διασκευή και σκηνοθεσία της Στέλλας Φουρναράκη που παρουσιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου και ώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής.

Σκοπός της θεατρικής παράστασης ήταν η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων απέναντι στον καρκίνο, η κατανόηση του προσωπικού αγώνα για επιβίωση των ασθενών και φροντιστών τους και το αισιόδοξο μήνυμα πως τα θαύματα μπορούν πάντα να συμβούν, μέσα από τις ιστορίες απλών ανθρώπων της καθημερινότητας, που θα μπορούσαν να ζουν δίπλα μας ή και να είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελευθερούπολη και την Καβάλα στις αρχές της χρονιάς, και ταξιδεύει σε όλη τη χώρα, μεταφέροντας το μήνυμά τους στους θεατές.

Μέρος των εσόδων άλλωστε, θα διατεθεί για την στήριξη καρκινοπαθών, δίνοντας πίσω στην κοινότητα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.