Ησαιας και Μυρωνας τα εδωσαν «ολα για ολα»

Η σκηνή του El Clasico μετατράπηκε σε «ρινγκ» με ένα μουσικό “battle” που ξεσήκωσε την Κομοτηνή

Σε «ρινγκ» μετατράπηκε το Σάββατο η σκηνή του cafe bar & more El Clasico με μια ανεπανάληπτη μουσική «μάχη» που έλαβε χώρα μεταξύ του Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα, οι οποίοι αναμετρήθηκαν μέχρι τελικής πτώσης ξεσηκώνοντας το κοινό. Οι νεαροί ταλαντούχοι καλλιτέχνες «πάλεψαν» κυριολεκτικά μέχρι τελικής πτώσεως, με ατέρμονο πάθος για τη νίκη, κάτι που φάνηκε από τη διάρκεια της «μάχης», η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 3.30 τη νύχτα, ώρα πρωτόγνωρη για τα live της πόλης.
 
Το κοινό αποθέωσε τους δύο «μαχητές» οι οποίοι εξέπληξαν με τις μουσικές και όχι μόνο δυνατότητές τους. Χιούμορ, πρωτότυπο ρεπερτόριο, κέφι, συγκίνηση και διασκέδαση έκαναν το κοινό να κρίνει ισόπαλο το αποτέλεσμα αυτού του αξέχαστου μουσικού «battle». Ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Μύρωνας Στρατής ερμήνευσαν εκτός από τις επιτυχίες που τους έχουν καταξιώσει στη νέα ελληνική μουσική σκηνή και εξαιρετικές διασκευές γνωστών μουσικών κομματιών. Μεταμφιέστηκαν σε παλαιστές με το Μύρωνα να βάζει κάτω τον Ησαΐα, αλλά και σε εκκεντρικούς καλλιτέχνες με λαμπερά σακάκια της δεκαετίας του 90, ερμηνεύοντας ελαφρολαϊκές επιτυχίες του παρελθόντος και χαρίζοντας ασταμάτητο γέλιο και χορό στο κοινό.
 
Τα έδωσαν, λοιπόν, «όλα για όλα», όπως μας είχαν προειδοποιήσει μέσα από τον τίτλο της περιοδείας τους και σίγουρα μας έκαναν να τους θεωρούμε δύο από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες που έχουν μεγάλο μέλλον στα μουσικά δρώμενα της χώρας τα επόμενα χρόνια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.