Ιουλιος με Θεα στη Θαλασσα απο τη ΔΚΕΠΠΑΚ

Μέγιστος αριθμός τα 120 άτομα, μέχρι νεοτέρας, με εκδηλώσεις σε Φανάρι, Αρωγή, Μέση και Μολυβωτή

Προσαρμοσμένο στις υγειονομικές συνθήκες που έχει φέρει η πανδημία, είναι το φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμα της ΔΚΕΠΠΑΚ. Αυτές οι υγειονομικές συνθήκες άλλωστε είναι και ο λόγος που δόθηκε στη δημοσιότητα μόνο το πρόγραμμα του Ιουλίου, γιατί η περσινή εμπειρία της ακύρωσης των εκδηλώσεων, τους έχει κάνει πιο επιφυλακτικούς, σημείωσε η Πρόεδρος της επιχείρησης κ. Νατάσα Λιβεριάδου.

Κατάφεραν παρόλα αυτά και να κάνουν ένα προγραμματισμό, στηρίζοντας όλα τα σχήματα του τόπου μας ώστε να μπορέσουν να κάνουν αυτό που ξέρουν και αγαπούν.

Ήδη υπάρχει προγραμματισμός και για τον Αύγουστο, σημείωσε, και εύχονται να κάνουν όλες τις δράσεις τους. Όσο για τον Ιούλιο, 14 εκδηλώσεις θα γίνουν στο Φανάρι – Αρωγή, 6 στη Μέση και 1 στη Μολυβωτή, για την πανσέληνο.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις εγκυκλίους των αρμοδίων υπουργείων, σε χώρους που θα έχουν οριοθετηθεί και θα δέχονται στο μέγιστο 120 άτομα, μόνο καθήμενους. Επίσης έχουν απευθύνει ερώτηση προς τα αρμόδια Υπουργεία, για το αν θα υπάρξουν επιπλέον περιορισμοί στους ανοιχτούς χώρους που γίνονται οι εκδηλώσεις τους.

Το πρόγραμμα του Αυγούστου θα ανακοινωθεί μετά τις 20 Ιουλίου, και ελπίζουν πως αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, θα μπορέσουν να κάνουν κάτι σε μορφή φεστιβάλ  στο Φανάρι, με την κ. Λιβεριάδου να επιφυλάσσεται για την ολοκλήρωση των διεργασιών για να πει κάτι περισσότερο.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.