Η Σχολη Χορου “Plie” γιορταζει 10 χρονια λειτουργιας

Με μία μοναδική παράσταση - αναδρομή στο Μέγαρο Μουσικής

Με μια εκπληκτική παράσταση σύγχρονου χορού, στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, το Σάββατο το βράδυ, γιόρτασε τα δέκα χρόνια λειτουργίας της, η Σχολή Χορού “Plie” της κ. Φωτεινής Κουτλογεωργίου.
 
Με μεγάλους πρωταγωνιστές μικρούς και μεγάλους μαθητές και μαθήτριες της Σχολής, η εκδήλωση ανέδειξε αφενός το υψηλό επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσής, αφετέρου τα αποτελέσματα της προσπάθειας τους στις αίθουσες χορού τη φετινή σεζόν. Και την ξεχωριστή συμμετοχή τόσο της ίδιας της κ. Κουτλογεωργίου όσο και των διδασκόντων στις τάξεις χορού, που καταχειροκρότηθηκαν επί σκηνής.
 
Στο πρώτο μέρος της παράστασης, παρουσιάστηκε επιλογή από τις «καλύτερες» χορογραφίες της Σχολής, ανασύροντας μνήμες και στιγμές από την επιτυχημένη δεκαετία λειτουργία της. Επί σκηνής οι χορευτές του “Plie” ακολούθησαν χορευτικά τους ήχους του ρεμπέτικου και σε ξεχωριστή ενότητα,  τις  «Όρνιθες» του Μάνου Χατζιδάκι. Ταξίδεψαν το κοινό, με τις χορογραφίες τους σε μουσικά κομμάτια της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της γαλλικής σκηνής της Edith Piaf.  
 
Αξιοσημείωτη η συμμετοχή των μικρότερων μαθητριών, που εμφανίστηκαν στο τέλος της βραδιάς, μέσα στις όμορφες στολές τους και με απαράμιλλη εκφραστικότητα κατά την παρουσίαση των χορογραφιών τους.
 
Η κ. Κουτλογεωργίου κι οι συνεργάτιδες της ανανέωσαν το ραντεβού τους στις τάξεις της Σχολής,  τη νέα χρονιά, με περισσότερο κλασικό και μοντέρνο χορό.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.