«Η Προκληση της Ετεροτητας και της Διαφορετικοτητας στην Εκπαιδευση»

7° Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο από την Εταιρεία Επιστημών Αγωγής Δράμας

Η Εταιρεία Επιστημών Αγωγής Δράμας οργανώνει το 7° Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο της με θέμα: «Η Πρόκληση της Ετερότητας και της Διαφορετικότητας στην Εκπαίδευση», το οποίο θα διεξαχθεί στη Δράμα, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023.

Το 7° Διεθνές Συνέδριο είναι υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης A.M.Θ και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης.

Μεγάλος αριθμός από επιστημονικές εισηγήσεις από Ελλάδα και άλλες χώρες του εξωτερικού, με ξεχωριστές θεματικές ενότητες, θα εμπλουτίσουν το όλο πρόγραμμα.

Το συνέδριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, επιστήμονες, σε φοιτητές/τριες και στο ευρύ κοινό της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας.

Η επίσημη έναρξη του συνεδρίου θα γίνει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:30 με κεντρική ομιλήτρια την Επίκουρη Καθηγήτρια του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Πεντέρη Ευθυμία, στη μεγάλη αίθουσα του Ωδείου Δράμας. Το θέμα της ομιλίας είναι: «Όψεις της διαφορετικότητας και η κοινωνικοπαιδαγωγική αποστολή του σχολείου».

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι μαθητές/τριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας με την παρουσίαση του εθίμου της Ειρεσιώνης, η χορωδία του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας και το μουσικό σχήμα: Κατσαβούνη Πωλίνα-σαξόφωνο και τραγούδι, Καλοτραπέζης Αγγελάκης -πιάνο.

Info

Όσοι/ες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου και να παραλάβουν τη Βεβαίωση Παρακολούθησης και τα αφεψήματα κατά τα διαλείμματα καθώς και την ελεύθερη συμμετοχή τους στα 5 βιωματικά εργαστήρια του Συνεδρίου (οι θεματικές των Εργαστηρίων βρίσκονται στο Πρόγραμμα του Συνεδρίου) η τιμή συμμετοχής ανέρχεται στα 10 Ευρώ για όλους.

Άνεργοι/ΑΜΕΑ: Δωρεάν

Η απλή παρακολούθηση είναι ελεύθερη.

Για το Πρόγραμμα του Συνεδρίου και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: http://eteadramas.weebly.com

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.