Η Πολιτιστικη Κινηση τιμα την Παγκοσμια Ημερα Ποιησης

Εκδήλωση την Πέμπτη 21 Μαρτίου

Η Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης, θα τιμήσει για ακόμα μια χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, την Πέμπτη 21 Μαρτίου, διοργανώνοντας βραδιά ποίησης, στις 20:30, στην αίθουσα του συλλόγου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα ακουστούν ποιήματα γνωστών μας ποιητών αλλά και ποιητών της πόλης μας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος όποιων επιθυμούν να συμμετέχουν με απαγγελία ποιήματος, μουσική, τραγούδι ή να εκφραστούν με οποιαδήποτε άλλη μορφή τέχνης, μπορεί να γίνει στο τηλέφωνο 699 72 14 467στην υπεύθυνη συντονίστρια.

«Και το όνομα αυτού» από τον Αριστοτέλη Ρήγα

Επίσης το Σάββατο 23 Μαρτίου η Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης υποδέχεται τον Αριστοτέλη Ρήγα , με την παράσταση «Και το όνομα αυτού» που αποτελεί κράμα stand-upcomedy και μουσικής κωμωδίας.

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, stand up comedian και μουσικός, δημιουργός της επιτυχημένης σειράς στο youtube και podcast «είμαι υπέρ», επιστρέφει στη σκηνή μετά τις διαδοχικές soldout εμφανίσεις του στην Αθήνα την επαρχία και το εξωτερικό!

Με παλιό και νέο υλικό, με τη γνωστή του συνταγή, μια δόση stand up comedy και μια δόση μουσική κωμωδία, και με μια εντυπωσιακή «παλέτα» αστείων, περνάει από τα καταιγιστικά λογοπαίγνια, σε μικρές σουρεαλιστικές ιστορίες, στις κοινές μας εμπειρίες από την έλευση της πανδημίας και καταλήγει στις δικές του εμπειρίες ως νέος πατέρας. Όλα αυτά πασπαλισμένα με ξεκαρδιστικά μουσικά mashup, παιδικά τραγούδια «αλλιώς», τον sinboy, ironmaiden, radiohead και Τρικαλινό MichaelJackson.

Μια παράσταση που δεν μοιάζει με καμία. Αν εξαιρέσουμε τις προηγούμενες παραστάσεις του Αριστοτέλη Ρήγα.

  • Παραγωγή: Γάιδαρος-donkey production
  • Τοποθεσία: “Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης” Φιλίππου 31 Κομοτηνή
    Ημερομηνία: Σάββατο 23/3
  • Ώρα έναρξης: 21:30
  • Εισιτήρια: 10 προπώληση (μόνο ηλεκτρονικά), 12 ταμείο
  • Link για αγορά εισιτηρίων : https://tinyurl.com/6t7nrnne

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.