Η ποιητικη συλλογη «Γραφειον Ενικου Τουρισμου» του Γιαννη Στρουμπα

Παρουσιάζεται σήμερα το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο Δημοκρίτειο

Την ποιητική συλλογή του Γιάννη Στρούμπα «Γραφείον Ενικού Τουρισμού» πρόκειται να παρουσιάσουν το βιβλιοπωλείο Δημοκρίτειο και οι εκδόσεις Καλλιγράφος στην Κομοτηνή.  Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 19.00 στο χώρο του βιβλιοπωλείου επί της οδού Δημοκρίτου 7Α.
 
Για τη συλλογή θα μιλήσουν οι συγγραφείς Ανδρέας Λύκος, Χρήστος Χαρτοματσίδης και Ιγνάτης Χουβαρδάς. Την εκδήλωση θα συντονίσει η φιλόλογος Κατερίνα Σχοινά, ενώ ποιήματα θα απαγγείλει ο ίδιος ο ποιητής. 

Ο Γιάννης Στρούμπας… 

Ο Γιάννης Στρούμπας γεννήθηκε το 1973. Κατάγεται από την Κομοτηνή, όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι φιλόλογος και διδάσκει στη μέση εκπαίδευση. Τακτικός συνεργάτης του λογοτεχνικού περιοδικού “Τα Ποιητικά” και της θρακικής εφηµερίδας «Αντιφωνητής». 

… και το «Γραφείον Ενικού Τουρισμού» 

Σε τόπους ή στον χρόνο, συλλογικό ή μοναχικό, πληθυντικό ή ενικό, ένα ταξίδι ανασκαλεύει τη μνήμη, φέρνοντας αντιμέτωπο το παρόν με το παρελθόν, την παιδική ηλικία με την ενηλικίωση.

Όχημά του ένα γραφείο τουρισμού, που διοργανώνει μικρές ή μεγάλες εκδρομές από το ξεκίνημα της μεταπολίτευσης μέχρι το διαγραφόμενο τέλος της, παρακολουθώντας την ατέρμονη αμφιταλάντευση του τόπου και των κατοίκων του μεταξύ φθοράς κι αφθαρσίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.