Η οπερα Ρουσαλκα σε απευθειας συνδεση με τη Μet

Στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

Μια ακόμα εκλεκτή βραδιά όπερας στην Αλεξανδρούπολη σε απευθείας μετάδοση από τη Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης! Αυτή τη φορά το κοινό της Αλεξανδρούπολης θα έχει την τύχη να απολαύσει την όπερα Ρουσάλκα του Antonín Dvořák.
 
Η σοπράνο Kristine Opolais ερμηνεύει την τραγική Νύμφη του Νερού, Ρουσάλκα, έναν ρόλο που της εξασφάλισε παγκόσμια φήμη στις πρώτες της παραστάσεις στη Met. Ο Sir Mark Elder  διευθύνει ένα νέο ανέβασμα της παραμυθένιας όπερας του Dvořák, που σκηνοθετεί η Mary Zimmerman, με πρωταγωνιστές τον Brandon Jovanovich στο ρόλο του Πρίγκιπα που κλέβει την καρδιά της Ρουσάλκα, την Katarina Dalayman στο ρόλο της αντιζήλου της, της Ξένης Πριγκίπισσας, τον Eric Owens σαν το Πνεύμα των Νερών, τον πατέρα της Ρουσάλκα και την Jamie Barton στο ρόλο της διπρόσωπης μάγισσας Γιεζιμπάμπα.
 
Η μετάδοση γίνεται με την υποστήριξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ ταυτόχρονα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και σε άλλες 15 πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου. Η προβολή θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 19:55. Η παράσταση, που μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο, συνοδεύεται από υπότιτλους στα Ελληνικά και Αγγλικά. Η διάρκεια της είναι 3 ώρες και 53 λεπτά, στην οποία περιλαμβάνεται και ένα διάλειμμα 30 λεπτών.
 
Info
Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ για μαθητές, φοιτητές, άνεργους, σπουδαστές και εργαζόμενους σε Ωδεία και για τα μέλη της ΚΛΑ, και 15 ευρώ για όλους τους άλλους και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν στο Δημοτικό Θέατρο από τις 19:00 την ημέρα της παράστασης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.