Η «Οιμωγη» του Στεφανου Αλεξιαδη παρουσιαστηκε στην Κομοτηνη

Θερμή η ανταπόκριση του αναγνωστικού κοινού στην πρόσκληση του Βιβλιοπωλείου «Δημοκρίτειο» και των Εκδόσεων «Μίνωας»

Ένας συνεχής διάλογος μεταξύ συγγραφέα και κοινού, αποτέλεσε η παρουσίαση του βιβλίου «ΟΙΜΩΓΗ» του Στέφανου Αλεξιάδη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 17 Απριλίου, στο Βιβλιοπωλείο «Δημοκρίτειο».

Ο Στέφανος Αλεξιάδης έγινε αποδεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από το αναγνωστικό κοινό της πόλης των φοιτητικών του χρόνων, που γέμισε τον δεύτερο όροφο του Βιβλιοπωλείου που με την σειρά του αποτέλεσε τόπο συζήτησης αλλά και προβληματισμού για μια σειρά θεμάτων όπως ο ρόλος και τα όρια της λογοτεχνίας, κοινωνικά ζητήματα, αλλά και πιο εξειδικευμένα όπως αυτά που επιδιώκει ο συγγραφέας και μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του να θίξει με στόχο να ενημερώσει, όπως ο αυτισμός.

Αυτό άλλωστε ήταν και ένα από τα βασικά στοιχεία που όπως τόνισε ο ίδιος επιδιώκει να χαρακτηρίσουν την γραφή του, ήτοι την ενασχόλησή του με θέματα που τον εμπνέουν και τον απασχολούν. Πολύ δε περισσότερο όταν αυτό γίνεται μέσα από τον συνδυασμό ενός ψυχολογικού θρίλερ στην κατηγορία του οποίου ανήκει το δεύτερο αυτό συγγραφικό του δημιούργημα.

Τον συγγραφέα προλόγισε η φιλόλογος κ.Ελένη Δρακάκη, που κατέθεσε τη δική της «ανάγνωση» του βιβλίου για να ακολουθήσει ζωηρός διάλογος. Ένας διάλογος από τον οποίο δεν έλειψαν και οι ερωτήσεις για την αποκάλυψη που έκανε ο συγγραφέας σε συνέντευξή του στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» σύμφωνα με την οποία η Κομοτηνή θα αποτελεί τόπο του επόμενου βιβλίου του που έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.