Η Νινα Μαζανη στη Λεσχη Κομοτηναιων

Για ένα διαδραστικό show που θα σας ξεσηκώσει

Η Νίνα Μαζάνη επιστρέφει στην Κομοτηνή για μία ξεχωριστή live εμφάνιση, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 στη Λέσχη Κομοτηναίων. Παρέα με τους μουσικούς της, μας κάνει μέρος μιας μοναδικής μουσικής performance που περιλαμβάνει διασκευές σε ξένο αλλά και ελληνικό ρεπερτόριο με pop, soul, funk, rock n’ roll και έντεχνες κατευθύνσεις.

Πρόκειται για ένα διαδραστικό show που θα σας ξεσηκώσει!

Η Νίνα Μαζάνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη και είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και ηθοποιός. Από τα πρώτα της βήματα συνεργάστηκε με σημαντικούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κάνοντας πολλές ζωντανές εμφανίσεις, ενώ το 2022 ξεκίνησε η συνεργασία της με την δισκογραφική εταιρία Minos EMI για την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού δίσκου.

Έχει συμμετάσχει σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις, έχει γίνει αρκετά δημοφιλής μέσα από τις μιμήσεις της, και ασχολείται επαγγελματικά με τις μεταγλωττίσεις.

Στις πρόσφατες τηλεοπτικές της εμφανίσεις (Just the two of us, Δυνατά με τον Κωστή Μαραβέγια, Ό,τι αγαπώ με τον Γιάννη Μπέζο, Μουσικό Κουτί) έκανε εντύπωση για την ιδιαίτερη χροιά της, αλλά και την επιβλητική σκηνική της παρουσία, ενώ η φωνή της έχει ξεχωρίσει για την βραχνάδα και την εκρηκτική ενέργεια που μεταδίδει.

Αυτό το καλοκαίρι μάς συστήθηκε δυναμικά μέσα από την κυκλοφορία της διασκευής «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», του επίσης ανατρεπτικού ντουέτου με τον Πάνο Μουζουράκη «Γιορτή», για τις ανάγκες του γνωστού σίριαλ «Η γη της ελιάς», καθώς και του νέου single «Το Νόημα Της Ζωής». Τα επερχόμενα πλάνα της περιλαμβάνουν την παρουσίαση της πρώτης της ολοκληρωμένης προσωπικής δουλειάς, καθώς και άλλα καλλιτεχνικά πρότζεκτ.

Μαζί της οι μουσικοί:

  • Φωτεινή Τσακνάκη – Πιάνο, φωνή
  • Ηλίας Ηλιόπουλος – Κιθάρα, φωνή
  • Σοφία Παπακοσμά – Μπάσο
  • Δημήτρης Κοντός – Τύμπανα

Info

Κομοτηνή, Λέσχη Κομοτηναίων, 18 Ιανουαρίου στις 21:30

Είσοδος: 12 ευρώ

Τηλ. κρατήσεων: 6944 571 563

Χορηγός επικοινωνίας: Παρατηρητής της Θράκης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.