Η Μαρια Φαραντουρη στο φετινο φεστιβαλ «Ξανθη – Πολις Ονειρων Μουσικων Σχολειων»,

Θα διεξαχθεί τον Απρίλιο

Το 10ο Φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων», που διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 12 Απριλίου 2025.

Σπουδαίοι καλλιτέχνες και δάσκαλοι θα υλοποιήσουν και φέτος βιωματικά εργαστήρια, ενώ τα μουσικά σύνολα των Μουσικών Σχολείων θα παρουσιάσουν έργα της επιλογής τους στις σκηνές της πόλης. Στην τελετή λήξης θα δώσει το παρών η κ. Μαρία Φαραντούρη μαζί με την μεγάλη ορχήστρα και χορωδία των μαθητών των Μουσικών Σχολείων υπό τη διεύθυνση του κ. Νίκου Κυπουργού, όπως αποκάλυψε ο διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης κ. Χρηστος Βαρδίκελδογλου.

«Φέτος “όταν δεν ονειρευόμαστε, τραγουδάμε…”, σαν τα παιδία της οδού Ονείρων του Μάνου Χατζιδάκι. Αθεράπευτα πιστοί σ’ αυτόν τον δρόμο που μας έδειξε, θα ξαγρυπνήσουμε ως το πρωί για να μαζέψουμε τα καινούρια όνειρα που θα γεννήσουμε. Να τα φυλάξουμε και να τα ξαναδώσουμε, πάλι σε μουσική. Σας περιμένουμε για να συμπορευτούμε σε αυτό το ονειρικό ταξίδι» σημείωσε ο ίδιος κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.