Η Κομοτηνη στο Μεγαρο Μουσικης Θεσσαλονικης

Για την παράσταση MAMMA MIA με τους Benny Andersson και Bjrn Ulvaeus - Από το «Dimokriteio Travel» και το «Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο» την Κυριακή, 1 Νοεμβρίου

Το «Dimokriteio Travel» σε συνεργασία με το «Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο» διοργανώνει για τους Κομοτηναίους εραστές του καλού θεάτρου κυριακάτικη έξοδο και τους πηγαίνει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015, για να παρακολουθήσουν την παράσταση MAMMA MIA με τους Benny Andersson και Bjrn Ulvaeus, σε πολύ πολύ οικονομική τιμή που μεταφράζεται σε εισιτήριο Α’ Ζώνης για την παράσταση + μεταφορικά σε 76 ευρώ.
 
Τι είναι όμως το μιούζικαλ MAMMA MIA και γιατί είναι διάσημο παγκοσμίως; 

Ένα μιούζικαλ που παίζεται επί 16 χρόνια σε περισσότερες από 440 πόλεις του κόσμου

Το MAMMA MIA! έκανε πρεμιέρα στο West End του Λονδίνου στις 6 Απριλίου του 1999 –ίδια ημερομηνία με αυτή που οι ABBA είχαν κερδίσει 25 χρόνια πριν στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το ‘Waterloo’- και σύντομα εξελίχθηκε σ’ ένα παγκόσμιο φαινόμενο.
 
Με εισπράξεις που ξεπερνούν τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια, το MAMMA MIA! έχει παιχτεί με πρωτοφανή επιτυχία μέσα σε 16 χρόνια σε περισσότερες από 440 πόλεις στον κόσμο και σε 14 διαφορετικές γλώσσες, «σπάζοντας» ταμεία και ψυχαγωγώντας πάνω από 54 εκατομμύρια θεατές σε όλη την υφήλιο. Είναι ένα από τα 5 μόνο μιούζικαλ που έχουν παιχτεί ταυτόχρονα και στο Broadway και στο West End για τόσα πολλά χρόνια, κάνοντας μάλιστα κάθε βράδυ sold-out! 

Η ιστορία του μιούζικαλ, το απόλυτο fun

Μια παράσταση για αληθινούς ανθρώπους σε πραγματικές καταστάσεις, μία γοητευτική ιστορία αγάπης, γέλιου και φιλίας, με φόντο ένα ειδυλλιακό ελληνικό νησί, με τα διαχρονικά και πολυαγαπημένα τραγούδια των ABBA (Mamma mia, Dancing Queen, Take a chance on me, Money, money, money, The winner takes it all, Gimme! Gimme! Gimme!, Super trouper, Knowing me knowing you, SOS, The name of the game, κ.ά.) που ‘έντυσαν’ τις ζωές μιας ολόκληρης γενιάς το ’70 και στις αρχές του ’80, αποτελεί πρόταση που γοητεύει όλες τις ηλικίες, πέρα από σύνορα και κουλτούρες. Η εικόνα που έχει ταυτιστεί με το MAMMA MIA!, η εικόνα μιας νύφης «στην πιο ευτυχισμένη ημέρας της ζωής της», αποπνέει χαρά και ανάταση, ακριβώς όπως και η ίδια η παράσταση.
 
Ενέργεια, αδρεναλίνη, κέφι ξεχύνονται από τη σκηνή και πλημμυρίζουν την πλατεία, με το κοινό να αντιδρά ανάλογα και να «απαντάει» στον θίασο με τον πιο μεταδοτικό τρόπο, δημιουργώντας έναν ατέρμονο κύκλο ενέργειας και χαράς!
 
Κάθε βράδυ, σε κάθε γωνιά του κόσμου, το κοινό ζει τη μαγεία και το απόλυτο πάρτι! 

Η ταυτότητα της παράστασης

Το MAMMA MIA! International Tour είναι σε παραγωγή των Judy Craymer, Richard East και Bjrn Ulvaeus για την LITTLESTAR, σε συνεργασία με τις Universal Stage Entertainment και NGM. 

Oι συντελεστές της παράστασης

Μουσική / στίχοι: Benny Andersson και Bjrn Ulvaeus
Κείμενο: Catherine Johnson
Σκηνοθεσία: Phyllida Lloyd
Χορογραφίες: Anthony Van Laast
Σχεδιασμός παραγωγής: Mark Thompson
Σχεδιασμός φώτων: Howard Harrison
Σχεδιασμός ήχου: Andrew Bruce & Bobby Aitken
Μουσική επιμέλεια, επιπλέον υλικό και ενορχηστρώσεις: Martin Koch 

Οι ηθοποιοί

Donna Sheridan: Sara Poyzer
Sophie Sheridan: Niamh Perry
Tanya: Shobna Gulati
Rosie: Sue Devaney
Sam Carmichael: Richard Standing
Harry Bright: Mark Jardine
Bill Austin: Michael Beckley
Sky: Justin Thomas
 
Ζωντανή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Carlton Edwards.

Ιnfo
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 3 Οκτωβρίου!!!
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 25310 84040

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.