Η Καλλιτεχνικη δημιουργια της Θρακης στο προσκηνιο

Η Έκθεση Θρακών καλλιτεχνών επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στο υπόγειο του Ιδρύματος Παπανικολάου

Άνοιξε ξανά τις πόρτες της η Έκθεση Θρακών Καλλιτεχνών, ένας θεσμός στο πλαίσιο των Ελευθερίων, την Δευτέρα 9 Μαΐου, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό της Κομοτηνής να γνωρίσει τα έργα καλλιτεχνών της πόλης.

Η έκθεση, που βρίσκεται όπως πάντα στο υπόγειο του Ιδρύματος Παπανικολάου, θα μείνει ανοιχτή μέχρι τις 14 Μαΐου, με έργα ζωγραφική, γλυπτικής, κοσμήματα και άλλα.

Ανοίγοντας την έκθεση η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου εξέφρασε την χαρά της γιατί κατάφεραν να επιστρέψουν μετά από δύο χρόνια στο χώρο της έκθεσης, αλλά και γιατί βλέπει ανάμεσα στους καλλιτέχνες τόσο παλιότερους, όσο και νέους καλλιτέχνες, και ευχήθηκε να είναι όλοι καλά και να συνεχίσουν να δημιουργούν.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καλλιτεχνών Αθηνίων, πολλά μέλη του οποίου συμμετέχουν στην έκθεση με τις δημιουργίες τους, κ. Άρης Ασσαριωτάκης, μετέφερε τη χαρά των μελών του Συλλόγου για την επιστροφή στην κανονικότητα, και στις δράσεις και εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Σύλλογος.

Ευχαρίστησε δε την κ. Λιβεριάδου, που απέδειξε πόσο σέβεται την προσφορά τα καλλιτεχνικά της Ροδόπης, και εξέφρασε την ελπίδα του για μια καλή συνεργασία και στο μέλλον.

Να σημειώσουμε πως το παρών στην έκθεση δίνουν μια σειρά από σύλλογοι, με ένα από αυτούς να είναι η Δύναμη Ψυχής, μέλη του οποίου από το τμήμα ζωγραφικής εξέθεσαν τα έργα τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.