Η Followgreen συμμετεχει στο «2οΓουελΚΟΜ @Εθελοντισμος»

Συμμετοχή σε κλήρωση για ένα smartphone με κάθε επιβεβαιωμένη εγγραφή στην πλατφόρμα

Η διαδικτυακή πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης Followgreen Δήμου Κομοτηνής (Followgreen.gr/komotini) συμμετέχει στο φεστιβάλ υποδοχής φοιτητών που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, στις 30 Σεπτεμβρίου και διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τον Δήμο Κομοτηνής, την Αντιδημαρχία Τουρισμού, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ), το Κέντρο Νεολαίας και Εθελοντισμού exagono Δήμου Κομοτηνής και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής (ΔΗΣΥΝ) και με την υποστήριξη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Followgreen θα δώσει το παρόν στο «2οΓουέλΚΟΜ @Εθελοντισμός» το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00-15:00 στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής.

Στελέχη της  Followgreen θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για θέματα ανακύκλωσης με σκοπό να στηρίξουν και να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες σχετικά με την ανακύκλωση και τη Διαλογή στην Πηγή. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν ενημερωτικό υλικό γύρω από τα οφέλη της ανακύκλωσης και οδηγίες για τη χρήση της πλατφόρμας Followgreen.

Οι πολίτες που θα πραγματοποιήσουν μία επιβεβαιωμένη εγγραφή στη δημοτική πλατφόρμα Followgreen κατά το διήμερο του φεστιβάλ, θα μπουν αυτόματα σε κλήρωση για ένα smartphone, η οποία θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.