Η Ελεωνορα Ζουγανελη ξεσηκωσε το Θερινο ΔΗΠΕΘΕ

Αυτή η βαλίτσα… ήρθε στην Κομοτηνή

Μετά από μια ομολογουμένως επιτυχημένη χρονιά στην Αθήνα, όπου γνώρισε και ενσάρκωσε τη γοητευτική προσωπικότητα της Εντίθ Πιάφ, αλλά και συναυλίες στο Ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, πήρε τη… βαλίτσα της και ξεκίνησε να περιπλανάται σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο με σκοπό να δει «που θα πάει αυτή η βαλίτσα». Έτσι, πέρασε και από το Θερινό ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής το βράδυ της Παρασκευής, όπου ξεσήκωσε το κοινό της πόλης, που, παρά τη δυσχερή πολιτική συγκυρία.
 
Δανείστηκε τραγούδια από το παρελθόν, ερμήνευσε δικές της επιτυχίες, χόρεψε, κατέβηκε από τη σκηνή κι έγινε ένα με το κοινό, ταξίδεψε στο ιταλικό ρεπερτόριο, αφιέρωσε τραγούδια σε ένα ζευγάρι Κομοτηναίων που έκλεινε δέκα χρόνια κοινής πορείας και με χιούμορ αποθέωσε τους χωρισμένους που «μόνο αυτοί περνούν καλά στις συναυλίες της»!
 
Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η Ελεωνόρα δε σταμάτησε να μιλά με το κοινό, αλλά και να παίζει με τα «αγόρια» της. Γιάννης Αγγελόπουλος, Νίκος Καλαντζάκος, Παρασκευάς Κίτσος, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας, Γιάννης Οικονομίδης, Νίκος Πασαλίδης και Κωνσταντίνος Χατζηιορδάνου, αποτέλεσαν την μπάντα της Ελεωνόρας και έδωσαν κυριολεκτικά τα ρέστα τους, με το χιούμορ και τις δικές τους ερμηνείες.
Μια πληθωρική προσωπικότητα με φωνή μαγική, μια μπάντα γεμάτη τρέλα, μια λίστα με τραγούδια που αγαπήσαμε και μια… βαλίτσα στάθηκαν, λοιπόν, ικανά να συγκεντρώσουν τις καλύτερες των εντυπώσεων, να «αναγκάσουν» τους παρευρισκομένους κάθε ηλικίας να χορέψουν και να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά.
 
Τελικά, δε μάθαμε «που θα πάει αυτή η βαλίτσα», αλλά από τις εντυπώσεις που μας άφησε η Ελεωνόρα φάνηκε ότι αυτή η βαλίτσα θα πάει πολύ μακριά. Το μέλλον της Ελεωνόρας προδιαγράφεται λαμπρό και φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει πολύ θετικά τα επόμενα χρόνια. Καλά ταξίδια και ευχόμαστε να βρει αυτή η βαλίτσα τον τελικό της προορισμό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.