Η ΔΚΕΠΠΑΚ παρουσιαζει τους Sonar Scapes

Μουσικοποιητική βραδιά στην αίθουσα της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας Αθλητισμού Κομοτηνής, παρουσιάζει το τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022, στις 9 μ.μ., στην αίθουσα της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης, μια μουσικοποιητική βραδιά με τους Sonar Scapes.

Οι Sonar Scapes είναι ένα επταμελές σχήμα που δημιουργεί συνθέσεις γύρω από περιβάλλοντα προγραμματικής μουσικής, μουσικής περιβάλλοντος, jazz και κλασικής μουσικής, με κοινό σημείο την ανάδειξη ποιήματων Ελλήνων και ξένων ποιητών. 

Στοιχεία έμπνευσης αποτέλεσαν και τα ποιήματα της Κομοτηναίας ποιήτριας και σκηνοθέτιδας, Άννας Μαχαιροπούλου, από την ποιητική συλλογή της «Γυμνό Δέρμα».

 Τα ηχοτοπία αυτά χτίζονται από τους Sonar Scapes τόσο με αναλογικά όσο και ηλεκτρονικά όργανα, παντρεύοντας ηχοχρώματα που συντελούν στον πειραματικό χαρακτήρα του προγράμματος, καθώς και στην ανάδυση βιωμάτων του κάθε ακροατή ενώ περιστρέφονται γύρω από τις θεματικές «Ζωή, Έρωτας και Θάνατος». 

Παίζουν οι μουσικοί: Κώστας Πολύζος, Εύα Ευθυμίου, Αποστόλης Τζιογκίδης, Γιώργος Κελεσίδης, Εμμανουέλα Βιδάκη, Ιωάννα Γενημαχαλελή, Μιχάλης Πατάπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.