Η Britney Spears και ο Κυριακος Μητσοτακης «μοιραστηκαν» τη σκηνη της Λεσχης Κομοτηναιων

Στο πλαίσιο του νέου show μεταμφιέσεων του Ιωακείμ Ιωακειμίδη «Πάμε πιο πέρα»

Η Britney Spears, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ματίνα Παγώνη, η Αγγελική Νικολούλη, η Έλενα Παπαρίζου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Μιμή Ντενίση και ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι μόλις μερικοί από όσα πρόσωπα του δημόσιου βίου της χώρας, και όχι μόνο, παρήλασαν το βράδυ της Τρίτης από τη σκηνή της Λέσχης Κομοτηναίων.

Όχι αυτοπροσώπως αλλά μέσα από το νέο show μιμήσεων του Κομοτηναίου Ιωακείμ Ιωακειμίδη «Πάμε πιο πέρα», ο οποίος για 10τη χρονιά συνεργάζεται με την Λέσχη Κομοτηναίων για δύο παραστάσεις στο είδος που γνωρίζει καλά και αγαπά, ήτοι το μιούζικαλ και τις μεταμφιέσεις.

Όπως είχε ήδη ανακοινώσει στην σχετική συνέντευξη τύπου της δίωρης διάρκειας παράσταση, προηγήθηκε ένα μισάωρο μουσικό πρόγραμμα με τους Γιάννη Καλαουζίδη και Εμμανουέλα Καφετζοπούλου που «ζέσταναν» το κοινό, πριν ανέβει στην σκηνή η δημοφιλής Αμερικανίδα τραγουδίστρια Britney Spears η οποία «άνοιξε» και το σόου για τον Ιωακείμ Ιωακειμίδη.

Η Εμμανουέλα Καφετζοπούλου και ο Γιάννης Καλαουζίδης καλωσόρισαν μουσικά το κοινό

Η Σοφία Δερμεντζόγλου και ο Γιάννης Καλαουζίδης παρέμεινα στην σκηνή τόσο για το μουσικό μέρος του προγράμματος, υποβοηθητικά και στις ανάγκες αλλαγής κοστουμιών του Ιωακείμ, τα οποία και φέτος επιμελήθηκε η στενή του συνεργάτης Γεωργία Καραγιαννάκη, ενώ δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά βίντεο με πρόσωπα της επικαιρότητας σε επιμέλεια του Μιχάλη Βαμβακά.

Επί σκηνής βρέθηκε και η υπεύθυνη πολιτιστικών εκδηλώσεων της Λέσχης Κομοτηναίων, θεατρολόγος κ. Αρετή Ρασσά σε ρόλο έκπληξη και σε απολαυστικούς διαλόγους με την Ζωζώ Σαπουντζάκη, ενώ ήταν και αυτή που καλωσόρισε το κοινό, αναγιγνώσκοντας εκ μέρους του συνόλου της παραγωγής και των συντελεστών και την επιστολή του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για την αποφυλάκιση Λιγνάδη με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Η Αρετή Ρασσά πριν την έναρξη του show ανέγνωσε εκ μέρους του συνόλου των συντελεστών την επιστολή του ΣΕΗ κατά της αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη

Η βραδιά έκλεισε με μια βαθιά υπόκλιση από πλευράς τόσο του Ιωακείμ Ιωακειμίδη όσο και των υπολοίπων συντελεστών, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την προσεχή Τετάρτη, 3 Αυγούστου όταν και θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη και τελευταία παράσταση για φέτος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.