«Η αναζητηση του Θαυμαστου» απο το ΔΗ. ΠΕ. ΘΕ Καβαλας

Το σαββατοκύριακο στο θέατρο Βαλάκου

Στην κεντρική της σκηνή και συγκεκριμένα στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου θα παρουσιάσει η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας
το προσεχές σαββατοκύριακο στις 21:00 την παράσταση «Στην αναζήτηση του Θαυμαστού». Η παράσταση είναι σε σύλληψη και σκηνοθεσία του Μιχάλη Αγγελίδη, ο οποίος έχει επιμεληθεί και την επιμέλεια του σκηνικού χώρου. Το σύνολο συμπληρώνουν οι Γεωργία Βιολιτζή, Κατερίνα Ηλιάδου, Κατερίνα Μαραγκού, Άγης Νικολής, Γεωργία Πέτσου, Μίνος Ρακιτζής,  Κατερίνα Συμεωνίδου και Νατάσα Σταύρακα. 

«Στην αναζήτηση του Θαυμαστού» 

Στο πλαίσιο ενός καινούριου και ιδιότυπου στρατοπέδου με διαφορετική φύση και σκοπό, τα μέλη του με αφορμή την διαδικασία της αναζήτησης του θαυμαστού, εμπλέκονται σε μια σειρά δράσεων που εμπεριέχουν και απαιτούν ταυτόχρονα, συγκέντρωση, σωματική εργασία, πνευματική εγρήγορση και έντονη συναισθηματική διάδραση. Η αλληλουχία των παραπάνω δράσεων, ανεπτυγμένη σε τρεις θεματικές, συνθέτει τον καμβά του σκηνικού γεγονότος. Δηλαδή η παράσταση επιχειρεί  να αποδώσει την εικόνα μιας ποιητικής ετεροτοπίας και ενός σκηνικού καταφυγίου του θαυμαστού με αφορμή την όψη του νέου αυτού στρατοπέδου.
 
Info
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ – 7 ευρώ (φοιτητικό, άνεργων, μαθητών).
Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 1 Μαρτίου 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00 στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.