Η Αλεκα Κανελλιδου στο Βυζαντινο Τειχος Κομοτηνης

Το Σάββατο 27 Αυγούστου

Μετά από μια σειρά sould out εμφανίσεων στην Αθήνα, η Αλέκα Κανελλίδου με τη βαθιά, βελούδινη φωνή θα βρεθεί στην Κομοτηνή για μια μοναδική συναυλία στο Βυζαντινό Τείχος, το Σάββατο 27 Αυγούστου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με διαχρονικά τραγούδια που εξακολουθούν να συγκινούν τους ακροατές. Η ερωτική φωνή της, βελούδινη με χαρακτηριστική blues βραχνάδα, απλώνεται στο προσωπικό της ρεπερτόριο, σε αναπάντεχες διασκευές σπουδαίων τραγουδιών, ελληνικών και ξένων, καθώς και σε αμερικάνικα jazz στάνταρντ. Την συνοδεύει το κουαρτέτο του διακεκριμένου πιανίστα Τάκη Φαραζή, ο οποίος υπογράφει τη μουσική επιμέλεια και την ενορχήστρωση της παράστασης.

Η Αλέκα Κανελλίδου είναι μια ερμηνεύτρια που παραμένει πιστή σε μια καλλιτεχνική έκφραση με σαφείς επιρροές από την jazz. Εκλεκτική, σαγηνευτική και ακαταμάχητα γοητευτική, έχει σημαδέψει με τα τραγούδια της μια ολόκληρη εποχή και εξακολουθεί να διατηρεί τη μαγική σχέση που τη συνδέει με το κοινό με σεμνότητα και συνέπεια.

Μια μοναδική εμφάνιση με την Αλέκα Κανελλίδου που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολουθήσουν. 

Οι συντελεστές 

Τραγούδι: Αλέκα Κανελλίδου
Πιάνο: Τάκης Φαραζής
Σαξόφωνο: Γιάννης Παπαναστασίου
Κοντραμπάσο: Πέτρος Βαρθακούρης
Τύμπανα: Σπύρος Παναγιωτόπουλος

Info
Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση: 12 ευρώ
Ταμείο: 15 ευρώ

Σημεία προπώλησης
Λέσχη Κοοτηναίων
Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο
Pepita’s handmade
Eponymo kid

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.