Γλεντησαν με την ψυχη τους στο Ροδιτη

Στο πανηγύρι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου

Γέμισε ασφυκτικά η πλατεία του Ροδίτη την Τρίτη 15 Αυγούστου, στο πανηγύρι που έλαβε χώρα ανήμερα της κοίμησης της Θεοτόκου στον οικισμό, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδίτη.

Παρουσία πολλών κατοίκων του Ροδίτη, και ιδιαίτερα πολλών νέων, στήθηκε ένας μεγάλος χορός που κράτησε μέχρι αργά, δείχνοντας τη δυναμική που έχει ο οικισμός αλλά και την προθυμία των κατοίκων και των επισκεπτών του.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων και πολλοί επίσημοι, μεταξύ των οποίων ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μανώλης Ταπατζάς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Αντώνης Γραβάνης και άλλοι.

Το κοινό διασκέδασε όλο το βράδυ το Μουσικό Συγκρότημα με τους Δημήτρη Κυριακάκη στην γκάιντα και στο τραγούδι, Αργυρούλα Κυριακάκη στο καβάλι και στο τραγούδι, Γιώργο Αθανασιάδη στα Κρουστά, Γιάννη Κουλαουζίδη στα Πλήκτρα και στο τραγούδι, Θανάση Δούκα στο Κλαρίνο και Κυριάκο Τσακιράκη στο Λαούτο και στο Μπουζούκι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.