Γλεντι για την ενισχυση μικρου συμπολιτη μας σε αναγκη απο τους Φιλοτεχνες

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στην ταβέρνα «Το Πέρασμα» στην Αίγειρο

Με ένα διαφορετικό γλέντι θα ανοίξει τη φετινή χρονιά εκδηλώσεων του ο Σύλλογος Φιλοτέχνες καθώς πέρα από τη διασκέδαση των συμμετεχόντων σκοπός του γλεντιού είναι και η οικονομική ενίσχυση ενός μικρού συμπολίτη μας που πρέπει να μεταβεί στην Αγία Πετρούπολη προκειμένου να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία ώστε να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
 
Έτσι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, το ραντεβού δίνεται για την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στην ταβέρνα «Το Πέρασμα», στην Αίγειρο, όπου θα πραγματοποιηθεί το γλέντι. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση-πρόσκληση του Συλλόγου έχει ως εξής: 

«Επειδή σκοπός κάθε πολιτιστικού συλλόγου είναι να παράγει έργο, η Στέγη Πολιτισμού Παράδοσης και Λαογραφίας “Φιλοτέχνες” ανοίγουν τη φετινή τους χρονιά παράγοντας φιλανθρωπικό έργο σε ένα παιδί της πόλης μας που το έχει άμεση ανάγκη.
 
Ο 5χρονος Χρήστος-Γεώργιος Θεοδωρίδης πρέπει να μεταβεί επειγόντως στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας για να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία για να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από τους πρώτους μήνες της ζωής του.
 
Οι Φιλοτέχνες, ενεργοί από την αρχή σε θέματα φιλανθρωπικά και εθελοντισμού, θέλοντας να βοηθήσουν την οικογένεια η οποία αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, ξεκινούν τη χρονιά τους κάνοντας το εναρκτήριο γλέντι στην ταβέρνα που διατηρεί η συγκεκριμένη οικογένεια για τον σκοπό αυτό.
 
Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 21:00 στην ταβέρνα «Το Πέρασμα» στην Αίγειρο, σας καλούμε να μας γνωρίσετε και να μεγαλώσει η παρέα μας σε μια όμορφη βραδιά γεμάτη κέφι μουσική και χορό, βοηθώντας παράλληλα τον μικρό Χρήστο-Γεώργιο Θεοδωρίδη, διαθέτοντας όλα τα έσοδα της βραδιάς άμεσα στην οικογένεια».

Τη Δευτέρα ο αγιασμός του Συλλόγου 

Δοθείσης ευκαιρίας να σημειωθεί επίσης ότι τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 7:15 μ.μ. θα τελεστεί ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του συλλόγου, στο χώρο της Καπναποθήκης (Γ. Κονδύλη 61, 2ος όροφος).
 
Info
Τιμή 10 ευρώ ανά άτομο. Στην είσοδο του μαγαζιού θα υπάρχει επίσης ένα κουτί, για όποιον θέλει να προσφέρει κάτι περισσότερο. Πληροφορίες-κρατήσεις στα τηλέφωνα 6993697228 και 6946805554.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.