Γεμισε με ηχους του παλιου Ελληνικου Κινηματογραφου το Μεγαρο Μουσικης Κομοτηνης

Στη συναυλία του Ωδείου Δ. Κόψα που άνοιξε τον κύκλο των εκδηλώσεων «Τα Ωδεία στο Μέγαρο»

Με την συναυλία του Ωδείου Δ. Κόψα άνοιξε το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου ο κύκλος των εκδηλώσεων «Τα Ωδεία στο Μέγαρο» που παρουσιάζει η Περιφέρεια ΑΜΘ στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Το Ωδείο Δ. Κόψα επιμελήθηκε και παρουσίασε την μουσική παράσταση «Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο» σε συνεργασία με το Μουσικό Συγκρότημα «Όπως Παλιά».

Η παράσταση άνοιξε με το μουσικό συγκρότημα  «Όπως Παλιά», με τους Σταύρο Παυλίδη και την Πόλυ Λακάκη στο τραγούδι,  ενώ συμμετείχαν οι μουσικοί: Νίκος Μεραχτσάκης (μπουζούκι), Τάσος Λύρατζης (κιθάρα), Χάρης Λύρατζης (πιάνο), Άγγελος Σεργκενλίδης (μπάσο) και Γιάννης Σαβουλίδης (ντραμς).

Στη συνέχεια, από το Ωδείο Δ. Κόψα ανέβηκαν στη σκηνή τα παιδιά του τμήματος μουσικής προπαιδείας (4-6 ετών), υπό τη διδασκαλία της Μαρίας Αγγελίδου, που εντυπωσίασαν με το συντονισμό τους, ενώ ακολούθησαν η Παιδική Χορωδία υπό τη διεύθυνση της Λεύκης Σαραντινού, και η ορχήστρα εγχόρδων (βιολιών).

Τραγούδησαν οι Κυριάκος Ευστρατιάδης και Λεύκη Σαραντινού και συμμετείχαν οι μουσικοί: Νικόλαος Κατσούλης (φλάουτο), Απόστολος Κουγιουμτζής (σαξόφωνο) και Μάγδα Φυτιλά (κλαρινέτο).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.