Γεμισε χορους ο Ιμερος

Στο πανηγύρι του οικισμού ανήμερα της προστάτιδός του Αγίας Μαρίνας

Το αδιαχώρητο επικράτησε, τόσο επί σκηνής, όσο και στην πλατεία του οικισμού του Ιμέρου, την Δευτέρα 17 Ιουλίου, στην γιορτή της θαυματουργής προστάτριάς του, Αγίας Μαρίνας.

Το προσκύνημα άλλωστε αποτελεί σημείο αναφοράς για την εορτή της Αγίας, προσελκύοντας πολλούς πιστούς τόσο την παραμονή όσο και ανήμερα της εορτής της, κάτι που έγινε και φέτος.

Για αυτό και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Ιμέρου διοργάνωσε ανήμερα της γιορτής, στην Κεντρική Πλατεία του χωριού, πανηγύρι με την ορχήστρα του Γιώργου Συμεωνίδη, στην οποία συμμετείχαν κάτοικοι από τον οικισμό, επισκέπτες και άλλοι.

Μάλιστα αρκετά ήταν και τα μέλη της πολιτικής ηγεσίας, αλλά και υποψήφιοι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίο παρέστησαν στο πανηγύρι, και σε πολλές περιπτώσεις πήραν το λόγο, εκθειάζοντας τόσο το Σύλλογο, όσο και τον οικισμό για την προσπάθειά τους να κρατούν την παράδοση, αλλά και τους οικισμούς, ζωντανούς.

Την αρχή έκανε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, ενώ στη συνέχεια ο χώρος μπροστά από την ορχήστρα γέμισε με χορευτές, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό υπό τους ήχους της ορχήστρας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.