Γευσεις και μουσικες απο την Ιταλια στην Αλεξανδρουπολη

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης διοργανώνει ένα μουσικό και γαστρονομικό ταξίδι στην Ιταλία την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Αστέρας, από τις 9 το βράδυ.
 
Ο Ezio Perraro, πρώην διευθυντής του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης και νυν του Βουκουρεστίου, που υπήρξε η ψυχή πολλών πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Αλεξανδρούπολη την προηγούμενη δεκαετία, θα μαγειρέψει για μας ιταλική μακαρονάδα all’ Amatriciana με αυθεντικά υλικά από τη γενέτειρά της την Αmatrice, την κωμόπολη της κεντρικής Ιταλίας που βρέθηκε στο επίκεντρο του πρόσφατου καταστροφικού σεισμού και έπαθε σημαντικές ζημιές.
 
Το μενού θα συμπληρωθεί από εκλεκτά Ελληνικά κρασιά (χορηγία της Οιναποθήκης, Δικαστηρίου 8) και αυθεντικά Σαμοθρακίτικα τυρια (χορηγία τυροκομείου Παπανικολάου).
 
Στις διαχρονικές ιταλικές μελωδίες θα ταξιδέψει τους παρευρισκόμενους το συγκρότημα DUO MELISMA από τη Θεσσαλονίκη (που ειδικά γι’ αυτή τη βραδιά θα είναι τρίο) με την εκπληκτική Σοφία Αβραμίδου στο τραγούδι, τον Σάκη Κοντονικόλη στο πιάνο και τον Dimitri Bokolishvili στο κλαρινέτο.
 
Info
Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προμηθευτούν εγκαίρως τις προσκλήσεις τους (12 ευρώ) από το καφεβιβλιοπωλείο ΚΑΦΚΑ, Εμπορίου 41, τηλ. 25510 23050.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.