“Funky Times” με τους Kategoria X στο wine bar Μαρμελαδα

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, οι Kategoria X πραγματοποίησαν το προγραμματισμένο live τους στο wine bar «Μαρμελάδα» και ταξίδεψαν το κοινό σε jazz και funk fusion ρυθμούς. Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει το ποτό του υπό τους ήχους του σαξοφώνου και των πλήκτρων, ακούσματα που κατά τα κοινά λεγόμενα λείπουν στον κόσμο της Κομοτηνής. 

Λάκης Τζήμκας «Χώροι όπως η Μαρμελάδα που στηρίζουν την ελεύθερη έκφραση και τη δημιουργία, σήμερα εκλείπουν»

Το γκρουπ ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια την παρουσία του στον καλλιτεχνικό χώρο με την ύπαρξη δύο μελών, ενώ τα τελευταία χρόνια προστέθηκαν τα υπόλοιπα μέλη.

Ο κ. Λάκης Τζήμκας, ιδρυτικό μέλος των Kategoria x, εκμυστηρεύτηκε στον «ΠτΘ» ότι οσονούπω πρόκειται να κυκλοφορήσουν δίσκο με δικά τους κομμάτια, τα οποία και παρουσίασαν στο κοινό της Κομοτηνής εντυπωσιάζοντας τους παρισταμένους.
Ο κ. Λάκης Τζήμκας, μιλώντας στον «ΠτΘ» θέλησε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το wine bar «Μαρμελάδα» κάνοντας λόγο για έναν αξιόλογο για όλη την Βόρειο Ελλάδα χώρο, καθώς όπως είπε «στηρίζει την ελεύθερη έκφραση και την δημιουργία, την ώρα που χώροι που προσφέρουν σήμερα την δυνατότητα αυτή τόσο στους μουσικούς όσο και στο κοινό εκλείπουν».
 
Όποιος δεν είχε τη δυνατότητα αυτή τη φορά να ταξιδέψει με τους ήχους των Kategoria x, θα έχει σύντομα την ευκαιρία μιας και τα μέλη του συγκροτήματος επιφυλάχθηκαν για μια ακόμα εμφάνιση τους στην Κομοτηνή το αμέσως προσεχές διάστημα. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.