«Φεραμε και Λαδι» – A Stand up Comedy Show

Η παράσταση των Ήρας Κατσούδα και Δήμητρας Νικητέα στην Λέσχη Κομοτηναίων

Η παράσταση της Ήρας Κατσούδα και Δήμητρας Νικητέα, που έκανε περιοδεία στην Ευρώπη επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, στο λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού, και δη στην Κομοτηνή.

Και όχι δεν γύρισαν με λάδι.

«Ρε συγκρίνεται το καλαματιανό, το ντόπιο, το παρθένο, με αυτά τα τηγανόλαδα, τα παλιοηλιέλαια, τη μούργα που ‘χουν έξω;», δήλωσαν  καθώς χώνευαν τρεις κουβάδες KFC.

Φέραν, όμως, κάτι καλύτερο: Νέο υλικό.

Τα υπόλοιπα τα γράφει η αφίσα.

Δηλαδή μεταξύ μας τώρα, ποιο το νόημα να ξανά διαβάσετε ότι παίζουμε στη Λέσχη Κομοτηναίων σε ένα λευκό background, που κατά πάσα πιθανότητα φιλοξενείται στο site ενός πολιτιστικού περιοδικού;

Ότι θα σας αποτυπωθεί καλύτερα; Ότι θα μείνει στο υποσυνείδητο; Ότι στον ύπνο σας θα ψελλίζετε “Φε.. αμε… λα…ι”; Ναι, έτσι θα το πείτε.

Το επιβεβαιώνει και η σύντροφός σας που την ίδια στιγμή, αναρωτιέται “Φεαμέ τι; Με Αργεντίνα με κερατώνεις; Καλά έλεγα εγώ πως δεν βλέπεις τους Ατρόμητους για το ποδόσφαιρο!”

Προς υπεράσπισης σας, λοιπόν, ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ρε παιδιά, μόνο προβλήματα δημιουργούν. Κυρίως σε αυτούς που δουλεύουν στην επικοινωνία.

Opening act: Κωσταντής Μπίτσης

Οι συντελεστές ή αλλιώς «Τίνος είσαι εσύ;»

Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το stand up comedy, με συνεχείς παραστάσεις σε Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Μετράει 2 σόλο παραστάσεις, το  «Χωρίς Γλουτένη» και το “Για γυναίκα, καλή είναι”. Έχει παρουσιάσει διάφορες διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων τελετές  απονομής των βραβείων ΕΒΓΕ (2019, 2020), TEDx, καθώς και την τελετής έναρξης του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (2018). Συμπαρουσίασε με τον Σπύρο Μαργαρίτη την εκπομπή «Το Δίκτυο» στην ΕΡΤ2.

Η Δήμητρα Νικητέα γεννήθηκε το 1999 στην Αθήνα, και ασχολείται με το stand up comedy από τα 18 της. Στο act της χρησιμοποιεί λουπιέρα και διαγράμματα venn. Εχει συνεργαστεί με το Netwix και με τη Lifo Podcast. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά εγχώρια φεστιβάλ κωμωδίας: Αθήνα, Κρήτη, Αλεξανδρούπολη, Τρίπολη καθώς επίσης το 2019 ταξίδεψε με μεγάλους κωμικούς στην Ζυρίχη.

Μαζί έχουν δημιουργήσει και παρουσιάζουν το podcast “ΜΠΡΑΗΤ ΣΑΗΝΤ” που δημοσιεύεται από το Provocateur,  το οποίο προκρίθηκε στο φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης στην κατηγορία “Podcast”, καθώς και πήρε ένα πλατινένιο και ένα χρυσό βραβείο στα Digital Media Awards.

Ο Κωσταντής Μπίτσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 2001 αλλά μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη, όπου και ξεκίνησε να ασχολείται με το stand up και τον θεατρικό κωμικό αυτοσχεδιασμό (improv) το 2018. Έχει συμμετάσχει στο 2ο φεστιβάλ κωμωδίας Κρήτης. Έχει εμφανιστεί επίσης στην εκπομπή του comedy lab “beerατακες” με παρουσιαστή τον Ηλία Φουντούλη. Είναι μέλος της ομάδας θεατρικου κωμικού αυτοσχεδιασμού “take five” με την οποία ξεκίνησαν να κάνουν παραστάσεις στο θέατρο “Τζένη Καρέζη” από το 2021.

Info

  • «ΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΛΑΔΙ» – A Stand up Comedy Show στην Λέσχη Κομοτηναίων
  • Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022
  • Ώρα έναρξης: 21:00
  • Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6944571563
  • Εισιτήριο: 8€

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.