«Φατηριακα 2026»: Παραδοσιακη χορευτικη βραδια στην Αιγειρο

Μουσική και χορευτικά συγκροτήματα την Παρασκευή 21 Αυγούστου στην πλατεία Αιγείρου, σε μια εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρου

Παραδοσιακή χορευτική βραδιά διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγείρου την Παρασκευή 21 Αυγούστου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Φατήριακα 2026».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αιγείρου, με ώρα έναρξης τις 21:00, και θα περιλαμβάνει παραδοσιακή μουσική και χορούς από πολιτιστικούς συλλόγους της Ροδόπης και της Ξάνθης.

Το μουσικό πρόγραμμα θα πλαισιώσουν ο Θάνος Καρακατσιάνης στο ακορντεόν, ο Γιάννης Μαύρος στο κλαρίνο, ο Γιάννης Κουμής στη γκάιντα και το τραγούδι, ο Γιώργος Πάντας στο νταούλι και ο Σταύρος Προσαλέντης στην ποντιακή λύρα.

Στη βραδιά θα συμμετάσχουν με τα χορευτικά τους τμήματα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγείρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Γρατινής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδημής και Φίλων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κιμμερίων Ξάνθης «Ο Αμφέραος».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.