Exagono: Συνεχεια στον κυκλο βιωματικων εργαστηριων «Οσα ηθελα να πω»

Δύο νέες συναντήσεις σε συνεργασία με την κοινωνική λειτουργό και συγγραφέα Έφη Γουντουδάκη

Το Κέντρο Νεολαίας και Εθελοντισμού exagono Δήμου Κομοτηνής σε συνεργασία με την Unicef Greece και στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας  του Δήμου Κομοτηνής για «Πόλη Φιλική προς τα Παιδιά και τους Νέους», μετά τη μεγάλη συμμετοχή στον 1ο & 2ο κύκλο, συνεχίζουν με τον 3ο κύκλο των βιωματικών εργαστηρίων με τίτλο «Όσα ήθελα να πω».

 Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 στις 12:00, στον 1ο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, θα πραγματοποιηθεί η 4η θεματική ενότητα που αφορά  «Το παιδί ως θύμα βίας», ενώ την επόμενη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 12:00 θα αναπτυχθεί το θέμα «Βία κατά των γυναικών: Το πρώτο βήμα για την διαφυγή, η αναγνώριση της βίας».

 H κοινωνική λειτουργός και συγγραφέας, Έφη Γουντουδάκη με διαδραστικό τρόπο και μέσα από αληθινές ιστορίες που περιέχονται στο βιβλίο της με τίτλο «Όσα ήθελα να πω», προσεγγίζει θέματα σχετικά με τις μορφές παιδικής κακοποίησης ενώ στο δεύτερο βιωματικό θα αναφερθεί στην παρενόχληση στο εργασιακό περιβάλλον.

Info

Μετά την ολοκλήρωση της 4ης θεματικής ενότητας του 3ου κύκλου θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaRMq7sypCCXR-vYKKJIf4B4HsNBjfrvqn9So6vpukeVsSkQ/viewform?usp=sf_link 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.