Ετοιμος να κατακτησει και τον κοσμο της πεζογραφιας ο Χρηστος Τσανταλης

Η πρώτη του συγγραφική δουλειά «Γιατί χλευάζεις ό,τι σε πονά!» παρουσιάστηκε στην Κομοτηνή

Την πρώτη του συγγραφική δουλειά με τίτλο «Γιατί χλευάζεις ό,τι σε πονά!» παρουσίασε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαρτίου, στη Λέσχη Κομοτηναίων, ο δικηγόρος κ. Χρήστος Τσάνταλης σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο της Φωτεινής Σκαρλακίδου Ελευθερουδάκης και τις εκδόσεις Blue Owl.

Στην εκδήλωση μίλησε η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, κ. Ρούλα Τσιρτσίδου, ενώ διάβασαν αποσπάσματα η συγγραφέας κ. Φωτεινή Ναούμ και η ψυχίατρος κ. Μαρίνα Γυμνοπούλου.

Ο κ. Τσάνταλης επέλεξε να κάνει την παρουσίαση στην πόλη μας θέλοντας να τιμήσει την καταγωγή του, μιας και ο πατέρας του κατάγεται από τη Νέα Καλλίστη, και έχουν πολλές μνήμες από αυτή.

«Παρουσιάζοντας το πρώτο μου βιβλίο, ήταν από τις πρώτες μου σκέψεις να έρθω στην Κομοτηνή με την πρώτη του συγγραφική δουλειά, που πραγματεύεται το ταξίδι του Ελληνισμού, αλλά και το προσωπικό του, μέσα στο χρόνο» ανέφερε.

Το βιβλίο χωρίζεται σε Ραψωδίες, και είναι γεμάτο με ήρωες του Ομήρου, από τον Οδυσσέα που σαν ψυχοπομπός τον οδηγεί μέσα στο χρόνο, αλλά και τον Αχιλλέα τον Αγαμέμνονα, την Ωραία Ελένη και νεότερους, όπως τον Όσκαρ Ουάιλντ, τον Τζίμ Μόρρισον και άλλους, που ο καθένας συζητά μαζί του για μια θεματική που τον απασχολεί.

Μέχρι τώρα το βιβλίο πάει πολύ καλά, σημείωσε ο συγγραφέας, και σκοπεύει φέτος να κινηθεί σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, με παρουσιάσεις σε διάφορες πόλεις.

Βέβαια αυτό το βιβλίο είναι μόνο η αρχή, μιας και έχει ήδη γράψει άλλα δύο, τα οποία θα εκδώσει αργότερα, ενώ συνεχίζει να ασχολείται με την συγγραφή, που αποτελεί κάτι με το οποίο ασχολείται από μικρό παιδί, πριν ακόμα και από τη μουσική, με την οποία έγινε πιο γνωστός στο ευρύτερο κοινό μέσω των INK.

Έτσι, συγκέντρωσε ένα σημαντικό υλικό όλα αυτά τα χρόνια, που μπορούσε να δέσει σε μια ιστορία. «Το πρόβλημα δεν ήταν να δημιουργηθεί το υλικό, γιατί γράφω συνέχεια, ήταν να μαζευτεί και να διορθωθεί» σημείωσε, ενώ τώρα που έκανε την αρχή, θα έχει συνέχεια και σε αυτό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.