Επιτυχημενο το παραδοσιακο πανηγυρι του Συλλογου Ποντιων ν. Ροδοπης «Η Τραπεζουντα»

Μεγάλη η προσέλευση παρά την απειλή της βροχής, με τους Ποντιακούς χορούς να κρατούν μέχρι αργά

Με επιτυχία, κρατώντας μέχρι αργά, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης το Παραδοσιακό Πανηγύρι που διοργάνωσε, στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων υπό τον τίτλο «Αυγουστιάτικες Πολιτισμού Ανάσες» ο Σύλλογος Ποντίων ν. Ροδόπης «Η Τραπεζούντα» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τον Δήμο Κομοτηνής.

Βέβαια οι διοργανωτές, μέχρι την τελευταία στιγμή, ανησυχούσαν για την αναβολή της εκδήλωσης λόγω των καιρικών φαινομένων, που όμως, παρά τους κεραυνούς και τις αστραπές στο βάθος του ορίζοντα, τελικά δεν έκαναν την εμφάνισή τους με αποτέλεσμα να προχωρήσει κανονικά η εκδήλωση.

Μάλιστα παρά το γεγονός ότι κάποιοι φοβήθηκαν τον καιρό, η προσέλευση στον αύλειο χώρο του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής ήταν πολύ μεγάλη, ξεπερνώντας όλες τις προσδοκίες των διοργανωτών, με την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αφροδίτη Καρελιάδου να εκφράζει την πρόθεση να επαναλάβουν του χρόνου το πανηγύρι, και ακόμα μεγαλύτερο.

Με τη διάθεση λοιπόν για γλέντι να είναι στα ύψη, όσοι βρέθηκαν στο χώρο χόρεψαν μέχρι αργά, υπό τον ήχο των Γιάννη Παρηγορίδη, Αναστάσιου Πετρόπουλου, Γιώργου Παπαγιαννίδη, Παναγιώτη Κοργιαννίδη, Παναγιώτη Στεφανίδη, Χαράλαμπου Παγκοζίδη, Κώστα Σαββίδη, ενώ τη βραδιά άνοιξε ο τραγουδιστής Ευκλείδης Παγκοζίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.