Επιστρεφουν οι αποκριατικες εκδηλωσεις στον Δημο Μαρωνειας-Σαπων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος απευθύνει ο δήμος

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών, μετά από τρία χρόνια απουσίας από τα αποκριάτικα δρώμενα λόγω του κορωνοϊού, θα οργανώσει και πάλι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι.

Ο Δήμος και ειδικά οι Σάπες άλλωστε κατά το παρελθόν με τις αποκριάτικες, πολυφωνικές και πολυδιάστατες, εκδηλώσεις είχαν γίνει σημείο αναφοράς με πανελλαδική απήχηση.

Ο Δήμος Μαρωνείας Σαπών θέλει να αναδείξει ξανά τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του σε θεσμό που έχει τις ρίζες του στην πλούσια τοπική πολιτιστική παράδοση και κληρονομιά, που κρατάει ζωντανά τα έθιμα, ενισχύει τον εθελοντισμό αλλά και την συμμετοχή και την συνεργασία συλλόγων, φορέων και πολιτών.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 και θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023.

Στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων 2023 ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών απευθύνει πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν εάν επιθυμούν να λάβουν μέρος ως συνδιοργανωτές και να συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Επίσης, αν διοργανώνετε εσείς κάποια εκδήλωση, μπορείτε να ενημερώσετε τον Δήμο για να συνεργαστεί μαζί σας και να την συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλ.: 2532022149 κα. Φακούδη Αποστολία

Email: [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.