Επιστρεφει η Γιορτη των Εργαστηριων του «Αθηνιωνα»

Στην αυλή της Παπαδριέλλειου Πινακοθήκης την Κυριακή 19 Ιουνίου

Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Ν. Ροδόπης «ΑΘΗΝΙΩΝ», πιστός στην ετήσια διοργάνωση της γιορτής των εικαστικών εργαστηρίων του, επανέρχεται έπειτα από την λήξη της απαγόρευσης μαζικών συναθροίσεων λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων, πραγματοποιώντας την μεγάλη «5η Γιορτή των εργαστηρίων 2022».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η επιβράβευση των μαθητών και των δασκάλων για την επιτυχή ολοκλήρωση της παρακολούθησης των καλλιτεχνικών μαθημάτων των 22 εικαστικών εργαστηρίων του κατά την διδακτική περίοδο 2021-2022, καθώς επίσης και τη παρουσίαση της δουλειάς τους στο κοινό της Κομοτηνής. Επίσης θα φιλοξενηθούν έργα μαθητών των εργαστηρίων ζωγραφικής, των φίλιων Πολιτιστικών Συλλόγων Ροδίτη και Σαρακατσάνων, τα οποία λειτούργησαν με τη καθοδήγηση δασκάλων του «ΑΘΗΝΙΩΝΑ». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατεθεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος για όσα παιδιά ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τις εικαστικές τους ικανότητες και θα βραβευθούν.

«Προσκαλούμε όλο τον κόσμο της Ροδόπης να μας τιμήσει με τη παρουσία του σε μια ξεχωριστή και ολοκληρωμένη πολιτισμική γιορτή» αναφέρει σε μήνυμά του ο Αθηνίωνας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.