Επεστρεψε στην Κομοτηνη η Κατερινα Μουστακα με το «Ταδε Εφη Κατερινα – Οι μικρες μου αληθειες»

Εντυπωσιακή η ανταπόκριση του κοινού στη βιβλιοπαρουσίαση της γιατρού και χειροπράκτη για το πρώτο της βιβλίο

Στην πόλη των παιδικών της χρόνων επέστρεψε το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαρτίου η γιατρός και χειροπράκτης κ. Κατερίνα Μουστάκα γεμίζοντας και τους δύο ορόφους της Λέσχης Κομοτηναίων για την παρουσίαση του πρώτου της βιβλίου με τίτλο «Τάδε Έφη Κατερίνα – Οι μικρές μου αλήθειες».

Η παρουσίαση αυτή, που έγινε υπό το περήφανο βλέμμα των γονιών της αλλά και με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου, που παρακολούθησε και στον πρώτο όροφο την εκδήλωση σε οθόνη που είχε στηθεί για αυτό το σκοπό, ήταν η πρώτη που έγινε για το βιβλίο, και ήταν απολύτως επιτυχημένη, κρίνοντας από την ανταπόκριση του κοινού.

Μαζί με τη συγγραφέα, για το βιβλίο μίλησαν η κ. Σοφία Μενεσελίδου, Φιλόλογος, η κ. Δήμητρα Μ. Γιαννακίδου, Διδάκτωρ Τ.Ε.Φ.Α.Α-Δ.Π.Θ, Ιδιοκτήτρια “ευτοπία health club” και η κ. Όλγα Τσετινέ, Ψυχολόγος, υπό τον συντονισμό της Δημοσιογράφου Μαίρης Αυγερινοπούλου.

Το βιβλίο της κ. Μουστάκα εντρυφεί στην φιλοσοφία της καθημερινότητας και αποτελεί μια πρόσκληση σε ένα ταξίδι, μια περιπλάνηση στον μέσα εαυτό, μέσα από μια συλλογή 52 διαφορετικών ιστοριών, βασισμένες σε καθημερινές εμπειρίες, σκέψεις αλλά και περιστατικά, με τα οποία μπορούν να ταυτιστούν και να κατανοήσουν οι αναγνώστες.

Αναφέρθηκε δε στην σημασία του να ακούμε το σώμα μας, που μιλάει και μας προειδοποιεί, και ζήτησε από τους αναγνώστες και όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση να δουν με τα μάτια της καρδιάς τη ζωή τους, που είναι μοναδική, και δεν έχει πρόβα τζενεράλε πριν τη βιώσει κανείς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.