«Επεσε απο τα συννεφα» ο Σπυρος Γραμμενος στην σκηνη του «Οχτω» (+Gallery)

Έπεσε από τα σύννεφα, κουκουλοφόρος κομμωτής και «προσγειώθηκε» στα σίδερα της Κομοτηνής.

Σπύρος Γραμμένος να συλληφθεί πάραυτα. Ήρθε να βάλει φωτιά στο κοινό της Κομοτηνής  και συγκεκριμένα σε όσους βρίσκονταν το βράδυ της Πέμπτης στο Café bar «Οχτώ», παρέα με τους Βασίλη Λαγδά στην κιθάρα και τον Χρήστο Καλκάνη στο κλαρινέτο και τη μελόντικα. 

 Ένας προκλητικός τύπος με «μεγαλομανία», που «τόλμησε» να ανταγωνιστεί τον Σάκη Ρουβά, μιλώντας για τζίβες και πράσινα σταράκια.

Αυθυποβολή, τραγουδώντας «εγώ μωρό μου κάνω  τέχνη», και  μεγάλος επαγγελματισμός  με μεγάλες παύσεις ανάμεσα στα τραγούδια με σχόλια – αποφθέγματα της έως τώρα πορείας του στον κόσμο τούτο ήταν μερικά από τα στοιχεία της βραδιάς.

Ο Σπύρος Γραμμένος άφησε έντονο πολιτικό στίγμα, ακόμα και στους ρυθμούς του Παντελίδη, θίγοντας ζητήματα ναζισμού, σεξισμού, πολιτικής σαπίλας και προκάλεσε ατέλειωτο γέλιο στους θαμώνες  του μαγαζιού.

Τελικά έπεσε όντως από τα σύννεφα σαν από μηχανής θεός, προσφέροντας αυτό το γέλιο που στις μέρες μας τόσο έχουμε ανάγκη αλλά και «τροφή για σκέψη» μέσα από τους στίχους που «ξετύλιξε» για εμάς από την σκηνή του «Οχτώ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.