Εντυπωσιασαν τα «25 Δωματια» της Σχολης Χορου “Let’s Dance”

Στην ετήσια παράσταση της Σχολής στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

25 διαφορετικές ιστορίες, αγάπης, πόνου, μίσους, ιστορίες φανταστικές, αληθινές, αναμνήσεων, εξιστόρησαν οι μαθήτριες και οι καθηγητές της Σχολής Χορού “Let’s Dance” στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουνίου.

Η φετινή ετήσια παράσταση της Σχολής είχε θέμα «25 Δωμάτια», με μικρούς και μεγάλους χορευτές να παίρνουν τη σειρά τους στη σκηνή, άλλοτε μόνοι, άλλοτε σε ζευγάρια και άλλοτε σε ομάδες, αποσπώντας όμως σε κάθε «Δωμάτιο», το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Με πρώτη και κύρια την αφηγήτρια της παράστασης κ.Δήμητρα Κοντοβά που έχει ξαναμοιραστεί την σκηνή με τα μέλη της Let’s Dance, σε χορογραφίες τις οποίες επιμελήθηκαν η ιδιοκτήτρια της σχολής κ.Βενετία Λασκαρίδη και οι χορογράφοι και καθηγήτριες κ.κ. Κωνσταντίνα Μαρκοπούλου, Άρτεμις Γιαννακοπούλου, Αντωνία Γιαννακοπούλου, Ιωάννα Γιαουτζή και Βίκυ Μουρατίδου, η οποία φέτος επέστρεψε στην «οικογένεια» της “Let’s Dance” στο είδος του Pole Dancing που την καθιέρωσε.

Και επειδή στην “Let’s Dance” κάθε επιτυχία, όπως και αυτή της παράστασης είναι συλλογική, τα κείμενα για κάθε ένα από τα δωμάτια που συνθέτουν ή έχουν συνθέσει την καθημερινότητα όλων και τα οποία «χόρεψαν» επί σκηνής τα μέλη της Σχολής, συνέγραψε η Κομοτηναία συγγραφέας κ.Άση Κιούρα.

Η παράσταση αυτή αποτέλεσε το τέλος μιας άκρως επιτυχημένης και σε επίπεδο διακρίσεων για την Σχολή η οποία μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω κορωνοϊού, επέστρεψε και στις αγωνιστικές διοργανώσεις. Πρωτίστως όμως αποτέλεσε ευκαιρία συνάντησης με φίλους παλαιότερους και νέους, με τους οποίους τα μέλη της σχολής κατάφεραν να μοιραστούν τα όσα ο χορός, σε κάθε του μορφή, τους προσφέρει.

Άλλωστε όπως «αφηγήθηκε» εν είδη επιλόγου και η κ. Λασκαρίδη στο τέλος της παράστασης «όλα στη ζωή είναι κύκλος και έχουν αρχή και τέλος! Και στη ζωή σου θα σχεδιάσεις πολλούς κύκλους. Άλλους μικρούς και άλλους μεγάλους. Άλλους σημαντικούς και άλλους ασήμαντους. Και όλοι οι κύκλοι κλείνουν ακριβώς εκεί που άνοιξαν… όπως και οι πόρτες … στην ίδια κατάσταση, στο ίδιο σημείο.. και αυτό σήμερα δεν είναι το τέλος. Δεν είναι καν η αρχή του τέλους. Ίσως είναι το τέλος της αρχής. Μια αγάπη, μια καριέρα, μια επανάσταση. Τόσα πράγματα που αρχίζει κανείς αγνοώντας την έξοδο. Και στο σημερινό τέλος εγώ θα βάλω άνω τελεία.. η τελεία σηματοδοτεί το τέλος και εμείς σήμερα κάναμε απλά την αρχή ..!!!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.