Εντυπωσιασαν οι Les Enfants De Pigalle (+Gallery)(+Video)

Με αυθεντική παριζιάνικη Swing μουσική συνεχίστηκαν οι βραδιές live στο Μαρμελάδα wine-bar

Στους ρυθμούς της αυθεντικής Παριζιάνικης Swing μουσικής, από τις δεκαετίες του ‘30 έως και του ’60, κινήθηκαν όσοι βρέθηκαν στο Μαρμελάδα wine-bar την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, για να παρακολουθήσουν τους Les Enfants De Pigalle.
 
Οι Les Enfants de Pigalle είναι ένα κουαρτέτο που αναβιώνει την Παριζιάνικη Swing μουσική όπου και αν πηγαίνουν, όπως έκαναν και το βράδυ της Πέμπτης στη Μαρμελάδα.
 
Ο Γάλλος τραγουδιστής Remi Cavat, παρέσυρε την μπάντα, αλλά και τους ακροατές του, σε ένα μοντέρνο αλλά και αυθεντικό γαλλικό ταξίδι. Με δικά του αλλά και παλιά γνωστά τραγούδια από την Edith Piaf, Yann Tiersen (Amelie) καθώς και άλλα από το Παρισιάνικο ρεπερτόριο.
 

Μαζί με τον Γιώργο Αναματερό στα πλήκτρα (synth,ακορντεόν, melodika), τον Αλέξη Δελη, έναν νέο τζαζίστα της ελληνικής σκηνής στο κοντραμπάσο και τον Αργεντίνο Ντέμιαν Γκομέζ στα κρουστά το κουαρτέτο παρουσίασε ένα μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα, φρέσκο, αναζωογονητικό και χορευτικό, συνεχίζοντας τις βραδιές του Μαρμαλάδα wine-bar που δίνει δυναμικό παρών με τα live του στις βραδιές της Κομοτηνής.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες κάνοντας κλικ στην κεντρική εικόνα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.