Ενωσαν τα χερια σε ενα μεγαλο χορο μελη και φιλοι του Πολιτιστικου Συλλογου Ανατολικορωμυλιωτων  Κομοτηνης

Ο Σύλλογος παρέλαβε το πρώτο λάβαρο από τα ιδρυτικά μέλη

Σε ένα μεγάλο χορό ένωσαν τα χέρια μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής στον Ετήσιο χορό που πραγματοποίησαν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο Chris and Eve με την συνοδεία μουσικής από το  Παραδοσιακό μουσικό σχήμα  ΕβρίτικηΖυγιά.

«Βρισκόμαστε εδώ σήμερα για να γλεντήσουμε μαζί με φίλους από την περιοχή της Κομοτηνής αλλά και τους γειτονικούς  νομούς και πιο μακρινούς φίλους που έχουν έρθει και μας έχουν τιμήσει με την παρουσία τους» ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Καρακαρίδης.

Ο ίδιος εξήγησε πως «μέσα από αυτή την εκδήλωση θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τα πρώτα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου τα οποία παρέδωσαν το πρώτο λάβαρο του Συλλόγου που είχε  δημιουργηθεί και πλέον περνάει στην κατοχή μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα ιδρυτικά μέλη τα οποία ενήργησαν ώστε να παραχωρηθεί και να υπάρχει πλέον αυτό το λάβαρο στο σύλλογο μας»

Ο κ. Καρακασίδης αναφέρθηκε και στο έθιμο «Καμήλες και Ντιβιτζήδες» που θα αναβιώσει για άλλη μια φορά ο Σύλλογος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 11.30 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής.

Ο Σύλλογος αριθμεί πλέον 150 μέλη, ενώ 200 άτομα συμμετέχουν στα χορευτικά του Τμήματα με τον κ. Καρακασίδη να απευθύνει πρόσκληση σε οποιον το επιθυμεί να έρθει σε επαφή με τον Σύλλογο και να γίνει μέλος της οικογένειας των Ανατολικορωμυλιωτών της πόλης μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.